Co mě v zimě opravdu zahřeje? Dobré termoprádlo

termo oblečení

Živím se sezením u počítače, a proto je pro mě pohyb maximálně důležitý. Nehledě na roční období se snažím vyvíjet nějakou venkovní sportovní aktivitu aspoň třikrát týdně. V létě jezdím na kole, kolečkových bruslích, běhám, v zimě bruslím, lyžuji, a pokud není příliš velká ledovka, klidně si zajdu i zaběhat. Zbožňuju také dlouhé procházky zimní krajinou s rodinou. Na všechny tyto aktivity je však potřeba se teple obléct.

V zimě je nejdůležitější oblečení vrstvit. Právě proto obvykle nosím spodní prádlo, na něj termo prádlo, mikinu, kalhoty, bundu. Nezapomínám na čepici, nákrčník a rukavice. Nakupuji většinou ve sportovních obchodech, oblečení tam sice bývá dražší, ale zato je z opravdu dobrých materiálů, které hřejí, neprofouknou a sají pot. V poslední době se mi ovšem osvědčilo ještě oblečení z e-shopu Nanosilver.

Termo oblečení s molekulami stříbra

Termo prádlo Nanosilver je unikátní tím, že obsahuje molekuly stříbra. Oproti běžnému oblečení se mu lépe daří udržovat teplotu těla a skvěle odvádí vlhkost. To je pro mě při sportovních aktivitách hodně důležité. Navíc se chlubí antibakteriálními účinky, takže plísně a mykózy nemají šanci.

S produkty Nanosilver jsem se poprvé setkal v létě, kdy jsem u nich koupil fitness oblečení. Začalo to tričkem a pokračovalo ponožkami. Při dlouhém běhu se mi hodně potí nohy a tyto speciální ponožky mi skutečně pomáhají. Na základě toho jsem se rozhodl u Nanosilver zakoupit také zimní výbavu.

Celé tělo v teple

U značky Nanosilver mě baví i design. Termo oblečení bývá často nudně jednobarevné, avšak pánská trička Nanosilver přichází v moc pěkných barvách. Na zimu jsem si pořídil termo triko s motivem flanelové košile. Ježíšek mi donese i termo boxerky, aby byla v teple opravdu každá část mého těla. A jelikož je oblečení od nich tak pohodlné, mám v plánu pořídit si i nějaké to tričko na běžné nošení. V e-shopu mají kategorii do práce.

Dámské triko Travel Classic, pánské triko Travel Classic
Dámské a pánské triko Travel Classic

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient