PŘIPOMÍNKY K ŽIV. PROSTŘEDÍ NA OS. KATEŘINKY O.U. ZBRASLAVICE

Zavežený rybníček a jeho okolí včetně cesty kterou O.U. ROZPRODAL. Všude samý bodlák,kopřivy a další plevel. Semeno plevele létá všude po okolí a zamořuje okolní pozemky. Proč to O.U. neposeká ? Kyby se jednalo o jinou OSADU – VESNICI sekalo by se několikrát do roka !! V TELEVIZI MINISTR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ BRABEC MLUVÍ O ZADRŽOVÁNÍ VODY V KRAJINĚ ! O.U. VE ZBRASLAVICÍCH POD VEDENÍM STAROSTY O. HAVLOVICE DĚLÁ PRAVÝ OPAK . TO CO BYLO PŘÍNOSEM PRO KRAJINU A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ SE ZNIČÍ !!

POZEMEK NA PROTI KŘIŽOVATCE NA HETLÍN.

Na tento pozemek se vyhrabal mostek, který nebyl zničený byl pouze zanešený nikdo nečistil struhu. Od té doby se pozemek neseká. Zarostlý bodlákem a dalším plevelem. Semeno bodláku mám na talíři jako přílohu i k obědu !! Manželka na zahrádce může klečet a dloubat bodlák !! Na jedné straně bodlák na množení, na straně druhé CHEMIE která se stříká na pole !! VŠE PRO ZDRAVÍ NÁRODA !! TAKTO ZAPLEVELENÝ JE I OBECNÍ POZEMEK NA LÁVKÁCH , PROTI ČISTIČCE ODPADNÍCH VOD!!

 

VJEZD NA CESTU NA KLIKOR.

Litinový rošt který tam byl, při rekonstrukci mostku zmizel. Nahradil se svařeným z kulatiny na který se nenechá vjet !! Díky tomu při odvozu dřeva z lesa zničili sousedce plot !! Neviním řidiče ale starostu O.U.ZBRASLAVICE KTERÝ JE ODPOVĚDNÝ ZA PROVEDENOU REKONSTRUKCI MOSTKU, KTERÁ BYLA VELMI DRAHÁ A NEPLNÍ SVŮJ ÚČEL!! Část mostku je osázená stromy ze kterých lupení končí na mém dvoře !! NEJSEM NA TOM FYZICKY TAK DOBŘE ABYCH UKLÍZEL LUPENÍ KTERÉ VÍTR ZANÁŠÍ KE MĚ NA DVŮR !! Z DŮVODU ZASÁZENÍ TĚCHTO STROMŮ SE MOSTEK NEMŮŽE UŽÍVAT V CELÉ ŠÍŘI !! ABY VODA Z TÉTO CESTY NETEKLA NA SILNICI A KE MĚ NA DVŮR A NENIČILA MI STUDNI, MUSEL JSEM  UDĚLAT OPATŘENÍ NA VLASTNÍ NÁKLADY !! ŽÁDAL JSEM STAROSTU O. HAVLOVICE O NÁPRAVU OD O.U. ALE NÁPRAVY JSEM SE NEDOČKAL !! PŘESTOŽE JEZDÍ TECHNIKA O.U. OKOLO!!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *