JAK JSME SI VYZKOUŠELI POPULÁRNÍ NAKUPOVÁNÍ S CASHBACKEM

Doslechli jsme se, že momentálně frčí nákupy s cashbackem. Že prý nakoupíte, zaplatíte a dostanete peníze zpátky. Tak jsme to omrkli, vyzkoušeli a tady je recenze pro vás.

O co vlastně jde? Nakupujete přes cashbackový portál, který vám za prokliknutí do e-shopu vrací peníze za nákup zpět. Většinou se jedná o procenta z utracené částky. Zní jako sci-fi, ale je to tak.  Vlastně to funguje na provizním systému: portál získává od e-shopu provizi za přivedení zákazníka, který v e-shopu nakoupí, a větší část provize vrací nám, zákazníkům. Zbytek provize si ponechá na provoz.

plná peněženka

Tak to jsme fakt nečekali

Zaregistrovali jsme se na největším cashback portálu Plná Peněženka. Překvapení se konalo hned – nejen že je registrace úplně zdarma, ale navíc s bonusem 50 Kč. Tak super, 50 Kč za nic, to se hodí. Další překvápko – obrovský výběr e-shopů. Plná Peněženka spolupracuje s málem 600 eshopy všech kategorií, jak s většími a známými, tak i s menšími a specializovanými. S úsporou se proto dá pořídit úplně všechno, jídlo móda, elektronika, knihy, dovolená, pojištění, zapůjčení auta.

Nakupujeme a šetříme!

Chtěli jsme zjistili, jak to všechno funguje. A tak jsme se rovnou vrhli na nákup vánočních dárků. Teď vám ukážeme, kde jsme nakoupili a kde se dá kolik ušetřit:

Astratex.cz – e-shop na luxusní prádlo, s Plnou Peněženkou cashback až 7,5%
Bonprix.cz – oblíbený e-shop s módou a módními doplňky, cashback 4,5%
AliExpress.com – obří čínská online nákupní galerie, doprava zdarma, slevy, 5% cashback
Mall.cz – e-shop se spoustou inspirace na vánoční dárky, až 4% cashback
Notino.cz – parfémy a kosmetika na vánoce, až 5% cashback

Akční cashback je taky fajn

Moc se nám líbí, že portál denně aktualizuje sekci Akční nabídky, kde je info o právě probíhajících akcích e-shopů. Takže nemusíte projíždět e-shop po e-shopu a hledat, co a kde zrovna koupíte za super ceny. Všechny akce máte pěkně přehledně na jedné stránce. Taky oceňujeme, že Plná Peněženka vyhlašuje pravidelné cashback akce – u některého z e-shopů na týden navýší částku zpět. Když jsme psali tenhle článek, zrovna probíhala akce na Douglas.cz s akčním 11% cashbackem, D-sport s 8% cashbackem a kupónem na slevu 200 Kč a v módním e-shopu Bibloo.cz byl cashabck navýšený na 10 % ze zaplacené částky.

A k úspoře další peníze navíc

A nakonec jsme zjistili, že si na Plné Peněžence můžete dokonce i přivydělat. Pokud stránky doporučíte svým známým, kamarádům či kolegům, portál vám za každého nového aktivního uživatele připíše bonus v hodnotě 300 Kč. Přivést můžete až 20 známých, což vám dohromady dá krásných 6 000 Kč. To se hodí, co říkáte?

doporuč a získej

Tak co, jdete do toho?

O portálu již napsalo také několik známých blogerek. Přečtěte si i jiné recenze než tu naši, třeba článek blogerky Markéty nebo blog Lucieswlife. A naše celkové hodnocení? Tahle možnost, jak ušetřit za nákupy, nás prostě nadchla. Proč platit víc za zboží, které můžete mít u stejného e-shopu s úsporou? Vyzkoušejte si nakupování s cashbackem na vlastní kůži a uvidíte. Dáte nám za pravdu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient