I v České republice si člověk užije perfektní dovolenou

šikland

Člověk si potřebuje občas odpočinout a zapomenout na každodenní povinnosti a strasti. Protože na mě každý den upadal stres, který se projevoval i nedostatečným pracovním výkonem, rozhodl jsem se sbalit rodinu a odjet na několik dní do přírody.

Přestože křišťálově čisté moře a písčité pláže zní lákavě, dovolená s dětmi v České republice pro mě byla přijatelnější volbou, a to jak po cenové, tak i komfortní stránce. Přemýšlel jsem, jaké místo zvolit, aby se děti s manželkou po celou dobu bavily, ale zároveň mě to nezruinovalo.

šikland - drezůra koní

Šikland je komplex zábavních areálů

Po několikahodinovém brouzdání na internetu jsem nabyl dojmu, že i dovolená v ČR může být pohádková, pokud člověk najde úžasné místo. Jednou z nejvíce navštěvovaných lokalit je Šikland slibující spoustu zábavy během letních prázdnin. Dovolená na Vysočině nabízí spoustu zajímavých aktivit, které bych mohl provádět i s dětmi.

Šikland se rozprostírá zhruba dvacet minut jízdy od dálnice D1 a zahrnuje westernové městečko, akvapark s divokou řekou, zábavní atrakce a zoopark. Potom hladové krky nakrmím v jedné z místních restaurací.

Letní dovolená v Šiklandu

Během prázdninového období bývá ubytování poměrně rychle vyprodané, a proto jsem se rozhodl zarezervovat pokoje co nejdříve. Areál má k dispozici několik ubytovacích zařízení, přičemž jsem našel konkrétně hotelový resort Šikland, srubové apartmány, mobilní domy, chatky, teepee a autokemp. Zajímavě vypadaly stany zvané teepee, ale myslím si, že zrovna naše ratolesti by takové ubytování nenadchlo, a tak jsem objednal srubový apartmán, který vycházel od 2 030 korun pro čtyři osoby.

Jestliže tedy chcete, aby byla dovolená s dětmi v ČR perfektní, zvolte místo, na kterém se nebudete nudit. A za mě můžu říct, že v Šiklandu na nudu nebude vůbec prostor.


Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient