Nejlepší narozeninový dárek? Tričko s vlastním potiskem

nesnasim_byt_sexy_cerne_Honza-700x700

Tak a je to zase tady. Sotva jsem si oddychl, že jsem vybral vhodné dárky pro své blízké na Vánoce, přišly první narozeniny. Můj mladší bratr se narodil nedlouho po Vánocích, a jelikož jsem všechny své nápady na dárky vyčerpal už v prosinci, měl jsem vážný problém s tím, co mu darovat. Nakonec jsem vše vyřešil dvěma tričky.

Oblečení mu obvykle nekupuji, ale tentokrát jsem byl vděčný za každý nápad. Jelikož mi přišlo obyčejné dát mu tričko z normálního obchodu, vsadil jsem na originální pánská trička z e-shopu Lemurak.cz. A měl jsem úspěch!

Na první tričko jsem zvolil slavné meme

Mému mladšímu bratrovi je téměř dvacet let, přesto mi připadá stále jako dítě. Nejvíc ho baví počítačové hry a celé dny prosedí u svého notebooku. V mnou vyhlédnutém e-shopu Lemurak.cz nabízí originální dámská trička i pánská s nejrůznějšími potisky, avšak já jsem se vzhledem k bratrovým zálibám zaměřil na kategorii meme. Nakonec jsem vybral tričko s obrázkem a nápisem „Challenge accepted“. Jenže jak jsem tak pátral a prohlížel si všechny vtipné nápisy, napadlo mě nakonec něco lepšího. A proto jsem objednal trička rovnou dvě. Na to druhé jsem si nechal udělat vlastní potisk.

Triko s potiskem na míru

Když jsem hledal po internetu tipy na dárek, všude radili, že se mám zaměřit na zájmy obdarovaného. V případě mého bratra, který většinu života stráví u počítače, to nebylo zrovna snadné, ale přece jen mě něco napadlo. Vzpomněl jsem si na jeho oblíbenou hru League of Legends a jako potisk na přání jsem zvolil jednu z postav této hry. Míval ji i na tapetě telefonu, tak jsem předpokládal, že se mu bude líbit. A předpoklad byl velmi správný. Tričko s motivem League of Legends mělo daleko větší úspěch než varianta s oblíbeným meme.

Všem, kteří zrovna shánějí dárky pro své blízké, tedy mohu poradit jediné. Nemusíte investovat tisíce. Stačí si vzpomenout, co má daný člověk rád. Dárek, do nějž dáte kousek srdce, totiž udělá největší radost.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient