Pijte okurkovou vodu, řekneme vám proč

Pokud dbáte na dostatečný příjem tekutin a víte, že je třeba splnit denní doporučenou hladinu, asi pijete vodu. Příjemnou obměnou vody je nápoj, který vám, dodá energii, pomůže při hubnutí a udělá vás krásnější. Zkuste okurkovou vodu. Pitný režim je nutnost během celého roku. Někdy se přepije i čistá voda, a pokud nechceme sahat po sladkých limonádách, zkuste zdravou alternativu v podobě okurkové vody. Vyrobte si svěží drink, který hydratuje tělo a má velký přínos pro naše celkové zdraví.

Podpořte svaly a zjemněte pleť

Okurková voda je takový tekutý dopink pro svaly. Okurky mají vysoký podíl oxidu křemičitého, který nám pomáhá zachovat v kondici pojivové tkáně. Stačí přidat několik plátků okurky do džbánku s vodou a máte ideální nápoj třeba na trénink či práci na zahradě. Poskytne svalům tolik potřebné stopové minerály. S okurkovou vodou bude vaše pleť bez chybičky. Okurka, kterou možná znáte spíše ze salátů, obsahuje kromě oxidu křemičitého i hodně antioxidantů. S jejich pomocí bude vaše pleť čistá, pružná a bez chyby. Pokud vás trápí akné, zarudnutí obličeje nebo vyrážky, pijte okurkovou vodu ještě víc. Můžete si jí i omývat tvář, přinese to skvělé výsledky.

Pročistěte celé tělo, hubněte a neztrácejte energii

Pokud si stále hlídáte jídlo a porce, a proto se snažíte konzumovat hodně tekutin, celá okurka má v sobě jen 45 kalorií. Z pár plátků nijak nepřiberete. Okurková voda má velkou schopnost účinně detoxikovat organismus. Je ideálním čisticím pomocníkem pro odstranění nežádoucích a škodlivých toxinů z těla. Okurka je navíc zcela nevyčerpatelný zdroj energie. Pokud padáte únavou a saháte už zase po čokoládě, energetickém nápoji nebo notné dávce kofeinu, dopřejte si snadnou a rychlou vzpruhu vodou s okurkou. V pár chvilkách vás dobije energií a je vysoce účinná při odstraňování toxinů, vysoce spolehlivě také zabraňuje únavě. Jde o výbornou volbu, která je zdravá, má minimum kalorií a je snadno dostupná, tak ji vyzkoušejte.

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient