Stav duše se odráží při pohledu do zrcadla.

Nemám ani tak na mysli vrásky. To jsou stopy života a těm, kdo jsou krásní uvnitř, nesmírně sluší. Co by ti, co již nejsou mezi námi, protože odešli příliš brzy, za vrásky dali. Určitě znáte spoustu těch, co již dávno nevypadají na dvacet, přesto z nich vyzařuje tak fascinující krása, že z nich nemůžete spustit oči. Jaká je vaše duše, takové je naše tělo a naše tvář. To, co z nás vyzařuje, můžeme ovlivnit sami.

Nemoci a nerovnováhy ve vztazích k jiným i k sobě samému se promítnou nejdřív na úrovni duše. Ta chřadne a snaží se nám to sdělit, což je třeba si uvědomit, přijmout a možná i vyřešit. Vše vyřešit nejde, takže mnohdy jde jen o přijmutí. Pokud to ignorujeme, přenese se to na fyzickou úroveň. Duše se nám snaží sdělit, že máme zvolnit, protože toto pracovní tempo nejde stíhat donekonečna. My to stále ignorujeme a pak si zlomíme nohu a máme 6 týdnů neschopenku, protože je třeba se zastavit.

Stav našeho fyzického těla úzce souvisí s tím, jak moc nasloucháme své vlastní duši. Na venek se nám odráží stav našeho vnitřního světa. Hubení dál hubnou, protože jim nejistota, úzkost, sevření a neschopnost vyjádřit své vnitřní strachy, či nedůvěra ve své vlastní schopnosti nedovolí konat. Duše chřadne pod tíhou pocitů a bere si energii těla na pomoc. Tlustí tloustnou z podvědomé potřeby obalit si nervy a tvořit si zásoby na horší dobu. Pocity schovat do sebe, ochránit se a oddělit se tukem od krutého světa.

Špatný životní styl sám o sobě odráží stav duše a symptomy přejídání nebo hladovění ukazují hlavně na vnitřní problémy. Výsledný fyzický stav je důrazným upozorněním naší duše na dlouhodobě přehlížený problém. Pokud po zahojení zlomené nohy ve svém životě nic nezměníte, přijde další rána. Stav vaší duše se vám zrcadlí ve fyzickém těle a ve vaší tváři. Je důležité se o sebe doopravdy dobře starat. O sebe, o své tělo i o svou duši.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient