Jak jsme vyrazili na výlet do zábavního parku Fábula

školní výlety, zábavní park

S příchodem jarního počasí se začínají děti těšit na výlety do zoologických zahrad a zábavních parků. Vzpomínám si na loňský rok, konkrétně na květen. O jednom víkendu panovalo příjemné počasí, a tak jsem přemýšlela, kam vyrazíme s dětmi. Zvažovala jsem nějakou túru v přírodě, ale nakonec jsem narazila na zábavní park Fábula, který se nachází v Kamenici nad Lipou.

Cesta autem do Kamenice nad Lipou nám trvala zhruba padesát minut, což děti bez problémů vydržely. Celou dobu se těšily se slovy: „A maminko, už tam budeme?“ Velice mě nadchlo, jak dětský ráj myslel i na menší ratolesti, a tak si spoustu legrace užil i nejmenší dvouletý syn, kterého celodenní hraní natolik zmohlo, že celou cestu domů potom spal.

Zábavní atrakce si užijí i rodiče

Zaujalo mě, že zábavní park myslí i na samotné rodiče, a proto atrakce přizpůsobil tak, aby si je užili i maminky, tatínci, babičky a dědečkové. Po celý den jsme neměli ani pomyšlení na nějaký tablet, počítač anebo mobil, neboť aktivit bylo tolik, že na nudu a technologie nezbyl ani čas. Dokonce mě překvapil můj pubertální syn, jemuž je čtrnáct let, nesáhl za celou dobu po mobilu a byl z parku nadšený.

Co zábavní park všechno připravil? Vyzkoušeli jsme útěk ze žaláře, putovali jsme za pokladem a podívali jsme se na dechberoucí divadelní představení. Připraveno bylo také přírodní bludiště a království hlavolamů a další volnočasové aktivity.

Zábavní park je vhodný i na školní výlety

Jelikož pracuji jako učitelka na základní škole, přemýšlela jsem, jak v letošním roce zorganizujeme školní výlety právě do zábavního parku Fábula. Četla jsem, že se brány zábavního centra otevírají už 5. května, což je skvělá zpráva. Jakmile nastane čas školních výletů, určitě s těmi menšími ratolestmi z prvního stupně základní školy vyrazíme za zábavou. Dokonce provozovatel parku nabízí, že pokud si rezervujeme termín už nyní, dostaneme 1 000 korun dotaci na dopravu. Kdo by tak úžasné nabídky nevyužil? Dětem zůstane vyšší kapesné na nákup nějakého suvenýru.

Dárkové poukazy do světa zábavy Fábula

Většinou si lámu hlavu s tím, co koupit dětem od kamarádek k narozeninám, ale od nynějška si starosti dělat nebudu, protože zábavní park nabízí dárkové poukazy. Stačí vybrat hodnotu, v jaké poukaz chci zakoupit. Myslím, že takový dárek ratolesti potěší mnohem více než další panenka či autíčko do sbírky.

Pokud tedy ani vy nevíte, kam s dětmi na výlet, doporučuji zajet do světa zábavy Fábula, kde se nebudete nudit ani vy. Stačí si na stránkách přečíst, jakou mají otevírací dobu, nasednout do auta a vyrazit. A nezapomeňte fotoaparát, abyste si z výletu přivezli nějakou vzpomínku, kterou potom budou děti ukazovat svým kamarádům.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient