Originální trička jako dárek, co potěší

Vánoce, Valentýn, první máj, a během roku samozřejmě několik narozenin a svátků. Je nutné zdůrazňovat, co mají výše uvedené události společného? Ano, jsou to dárky. A s ohledem na počet členů rodiny a nejbližších přátel nejde o zrovna malé množství dárků. Jestli bych někdy byla raději vlk samotář bez jediného známého, tak právě ve chvílích, kdy mám těm davům vybrat nějakou maličkost, která je potěší. Pomoc!

Tip na dárek

Rok od roku je situace těžší. Jeden by řekl, že čím déle své nejbližší známe, tím jednodušší bude je potěšit, já však nemohu souhlasit. Studnice nápadů (stejně jako má peněženka) bohužel není bezedná a na pomyslné dno dopadám rychleji, než jsem doufala. Jenže ani mě už nebaví rozpačité úsměvy a hraná slova díků. Potřebuji originální dárek, který nejen, že nebude dalších pět let ležet zastrčený v šuplíku, ale navíc opravdu potěší pokaždé, když příjemci přijde znovu do ruky. Jak tyto požadavky splnit?

Vtipná trička s originálním potiskem

Vezměme to popořadě. Jakou věc kromě zubního kartáčku člověk používá denně? Oblečení. Čemu se jeden vždy od srdce zasměje? Veselým hláškám. Jak se dá obojí skloubit? Originální trička. Celkem jednoduchá rovnice. Vtipná trička potěší každého s kvalitním smyslem pro humor. Kdo ho nemá, nezaslouží si dárek. Tak jednoduché to je. Dobře, možná ne vždy, nicméně stačí se podívat na nabízená dámská vtipná trička, a hned je jasné, že tento dar nemusí být jen humorný, nýbrž i u srdce hřející. Proč kouskem oděvu nevyjádřit, že naše maminka, babička, šéfka, nebo třeba teta, je ta nejlepší na světě? A pokud jde o pánská vtipná trička, tohle je skvělý způsob jak doplnit jistě poloprázdný šatník drahé polovičky a zároveň ukázat, že vím, co je jeho srdci drahé. Anebo mu tričkem s originálním potiskem kravaty nenápadně naznačit, jaký dárek dostane příště, pokud neprojeví dostatek nadšení.

Protentokrát mi nákupy nepřijdou tak složité. Alespoň pro tento rok.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *