Jak poznat padělek od originálního spodní prádla

Odpověď zní těžko. Dnešní napodobeniny jsou tak propracované, že se často dostávají i do kamenných obchodů. Když už jste se tedy rozhodli, že budete platit za jméno značky, třeba Calvin Klein, protože, řekněme si to upřímně, tu hodnotu, za kterou to kupujeme, to rozhodně nemá, kupte si alespoň originál. Kvalitní spodní prádlo by mělo být dnes nedílnou součástí šatníku každého muže. Nejen kvůli vlastním komfortu a tomu, jak působíte na své okolí, ale i kvůli zdravotním dopadům. Nebudeme tady rozebírat rozdíl mezi zbožím z tržnice a sortimentem značkového prádla, ale zaměříme se na detaily a materiál. V originálním prádle od renomovaných výrobců budete jednak vypadat sexy a navíc nebudete čelit nepříjemnému pocení, či zařezávání gumy v pase.

Pánské boxerky Calvin Klein

Kde o zažitou klasiku, se kterou nešlápnete vedle. Dostanete s ní maximum pohodlí, stylové prádlo od jednoho z předních světových návrhářů a vaše zdraví bude v pohodě. Je známo podle průzkumů, že Češi méně nakupují v kamenných prodejnách a více kupují na internetu. Spodní prádlo Calvin Klein je asi nejprodávanějším pánským spodním prádlem u nás. Někteří online prodejci ale záměrně nabízí padělky. Boxerky Calvin Klein zároveň patří k nevíce napodobovaným značkám, proto se vám bude hodit i několik praktických tipů, díky kterým originál odlišíte od falešného produktu.

Stojí to za to? A jak poznat originál a padělek?

Možná se spokojíte s hodnověrně vypadajícím falzifikátem a spoléháte na to, že to nikdo nepozná. Hlavním důvodem, proč si ale za svoje peníze dopřát opravdový originál je stále ještě jeho materiál a kvalita ušití. Napodobeniny nejsou vždy vyrobeny z kvalitních, prvotřídních a bezpečných materiálů a mají kratší životnost.  Zarazit vás může i podezřele nízká cena. Před nákupem si prověřte, za kolik korun se prádlo prodává v ostatních e-shopech. Pokud bude výrazně levnější, pravděpodobně jde o padělek.

Další znaky

Také boxerkám chybí některé detaily. Jedním ze základních kritérií, na které se zaměřte, je obal. Boxerky Calvin Klein se především balí vždy do krabiček a nikoliv do jakýchkoliv forem pytlíků, sáčků a jiných druhů obalů. Dalším znakem je unikátní kód na štítku, protože každý výrobek je opatřen vlastním kódem, a ty opravdu nikdy nejsou stejné. Padělek poznáte na základě jistých nedokonalostí, třeba v podobě useknutých nápisů Calvin Klein. Na originálním prádle totiž nic podobného nenajdete. Nakupujte u prověřených prodejců, pročtěte si údaje na webových stránkách e-shopu, recenze i komentáře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *