Proč žena odmítá sex

Je třeba si uvědomit, že rozdíl mezi ženou a muže, je opravdu markantní. U muže touha po sexu začíná v penisu a u ženy v hlavě a to je celý problém. Žena pro touhu po sexu potřebuje partnerství. Takže oceňuje vyskládané nádobí z myčky a přinesený nákup. Ocení i to, že jste vyzvedli vaše děti ze školy, protože ony opravdu nejsou jen její, i to, že jste ochotni jít s ní tancovat, i když vy to zrovna nemusíte. Pokud funguje rovnocenný partnerský vztah, bude chtít mít s vámi i sex.

Jsem unavená

Je třeba si uvědomit, že na to má žena právo. Leží na ní celá domácnost a péče o děti. Málokde se dělí povinnosti půl na půl a muži nevidí tisíce maličkostí, které žena dělá, zatímco oni koukají do ohně a nabírají sílu. Ženy odjakživa musí zvládat více věcí najednou a pak jsou myšlenky na sex poslední. Pokud se zapojíte a zapomenete na žvásty typu, to se pro chlapi nehodí a navíc ji občas sami od sebe vezmete na romantický víkend pro dva, do wellness, na večeři či do kina, atmosféra udělá své a užijete si krásné milování i prvotřídní sex.

Nepřipadám si atraktivní

Tak to vám asi žena neřekne, ale mnohdy si to myslí. Pokud se žena necítí atraktivní pro sebe, tak ani pro vás. Sleduje, vrásky a kila. V nejhorším případě začne klást otázky, zda jí to sluší nebo zda nepřibrala. Pokud bude žena hýčkaná a oceňovaná, bude i sex. Když 365 dnů v roce vaří ona, začněte sami od sebe alespoň o víkendu připravovat snídaně či večeře nebo vařte spolu. Žena se musí cítit opečovávaná, krásná, chtěná a přitažlivá. Pak má chuť i se sebou něco dělat. Cvičí, hubne, chodí ke kadeřníkovi, více se směje i miluje.

Jsem na tebe naštvaná

Velké množství žen se nedokáže milovat s mužem, na kterého jsou naštvané. A to zase souvisí s výše uvedenými a popsanými body a činnostmi. Muži jsou ale bohužel méně vnímaví a intuitivní. Velmi často nemají ani nejmenší tušení, co zase udělali. Spíš se sami sebe ptejte, co jste neudělali. Pokud máte dohodu, že vy vyděláte tolik, že žena se stará o děti a domácnost, může být za vaše peníze každý týden na kosmetice, u kadeřníka, ve wellness, každý měsíc na prodlouženém víkendu a nejméně 2x do roka jedete všichni na exklusivní dovolenou, pak je to asi v pořádku. Pokud ale oba chodíte do práce, žena nemůže být služkou a souložnicí a muž nemůže jen vysedávat na kanapi. Nejlepší řešení je komunikace. Ženy občas potřebují omluvu, ale zejména potřebují vaši součinnost a zájem.

V posteli je s tebou nuda

Pokud váš sexuální život upadá do stereotypu, oživte to. Milujte se na neobvyklých místech, zajděte spolu do sexshopu a zkuste partnerce vybrat sexy prádlo. Pokud jí ale prádlo kupujete každý týden, je to stereotypní a připadá si, že je vám dobrá jen na sex a většinou i jako služka. Pokud to uděláte jednou za čas, klidně vás bude svádět a předvede vám striptýz. Ti odvážní si mohou odnést i nějakou tu hračku. Opět je to tady, zapalte svíčky, uvařte večeři, napusťte vanu plnou pěny, pořiďte kvalitní šampaňské a dopřejte si chvíle jen pro sebe.

Mám špatné zkušenosti

Další věc, kterou ženy velmi často neřeknou. Mnohdy to ani není vaše vina. Ženy, které někdy zažily nepříjemný sexuální zážitek, prostě sex nechtějí. V žádném případě na ni netlačte a zapojte trpělivost. Výše uvedené body platí dál. Žena musí cítit vaši pomoc, oporu, mužnost, ochranu, sílu, lásku, to, že vám na ní záleží a především musí mít ve vás důvěru. Zdá se vám to moc? Nikoliv, žena pro vás a pro vaše děti dělá denně mnohem víc.

13 názorů na “Proč žena odmítá sex”

  1. Tak a teď by vám pánové mohlo zamotat hlavou ještě to, že žena je cyklická a každý týden v měsíci to má jinak.

  2. Jasně, máme být ti intuitivní, chápaví, pomáhající. Neměla by si pak teda žena najít ženu?

  3. “Všechny děvčata hledají milého, pěkného, galantního a upraveného chlapce…ale takový chlapec už chlapce má!”
    Na druhou stranu na naši obranu, každej chlap tvrdí, jak mu stačí ta jeho, přirozená a tak, ale za namalovanou v minisukni se ohlídne vždycky.

  4. To je všecko moc hezký, ale když si bude ženská tohle všecko vymrčovat, tak se nemá divit, že jí pak chlap uteče za jinou. Fakt nikdo nestojí o to, aby se ještě ženské pomalu doprošoval a dělal první poslední. A když by mi pak řekla, hele neuklidils, nebude sex, tak to se na to můžu zvysoka.

  5. Děje se něco? -Nic!
    Chceš pomoct?- Ne!
    Napřed byste se, vážené dámy, měly naučit říkat věci na rovinu. Ne že budete čekat, jestli to náhodou nepochopíme. Takže klidně ženě vyjdu vstříc, ale nebudu s ní trávit večery rozborem toho, co jsem kdy a jak řekl, jak jsem to měl říct líp…snad věděla, koho si berea s kým žije a musí s tím počítat.

  6. Jako já nevím. Ženská, která je opečovávaná a chtěná, tak fakt nemá potřebu se nějak honit od kadeřníka na manikúru. Právě naopak. Jak se začne neobvykle šlechtit, nová barva, fitko, kafíčko sem, kafíčko tam, jo, tak to vypadá, že už našla něco lepšího, jak doma;)

  7. Pořídil jsem si skvělou ženu. Po všech stránkách. Teď máme půlroční dítě a žijem vedle sebe…místo ženy mám doma akorát tak mámu od dětí..:(

  8. Anonym: Jenže to je dost časté. Někdy se prostě muž musí uskromnit, než pomine nával hormonů. Nebo ženě nenápadně podsouvejte hlídání a povožení miminka příbuznými, a vy si třeba zajděte na společný oběd. Takové malé rande bez dítěte, když se opakuje, tak je strašně fajn.

  9. Laurineckaaa

    Furt lepší, než mít doma pařana PC her. Už jsem to vzdala, si můžu koupit pomůcek a prádla kolik chci, a on ani nezvedne hlavu a kliká. Už mě to přestává bavit.

  10. Anonym:A neměla žena třeba těžký porod? Občas to prostě nejde jen tak. Třeba se bojí, že už není tak hezká, že ji to bude bolet, nebo prostě je jenom hrozně unavená a čím víc to budete hrotit, tím míň se jí bude chtít…

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient