Přechodová skříň pro ženu

Pro ženy v přechodové fázi života, bych doporučila také skříň. Na přechodnou dobu přechodu, tam ženu zavřít. Když jí hrabe.

*

Truhláři budou mít napilno. Přechodová skříň. Taková skříň pro ženu v přechodu, by měla jisté parametry, svou cenu a bylo by to požehnání pro domácnost.

Výška dva metry, šířka jeden a půl, hloubka dva metry. Opláštění dřevěné. Dle movitosti s intarziemi či bez. Vnější vybavení – nožičky, naklápěcí mechanismus, možnost aretace v určitém úhlu náklonu.  Integrovaný tichý ventilátor.

Vnitřní vybavení – izolace proti hluku, polstrování – povrch satén či flanel – dle finančních možností rodiny, postižené přechodující ženou. Dále polohovací lamelový rošt, který umožňuje nastavení na sezení či ležení. Integrované led osvětlení a přehrávač s USB. Červené tlačítko HELP! propojené s alarmem na mužově mobilu. Modré tlačítko na zhasnutí/rozsvícení osvětlení. A konečně polohovací páčku – aby si žena mohla ze sedu lehnout či naopak.

Jakmile by žena Przechodowa, začala vykazovat známky neurotického chování, měl by muž rychlostí blesku otevřít dveře skříně s patentním uzávěrem (otevírání pouze z vnější strany). Následovalo by zasunutí ženy do skříně. Pokud by byla celkem hodná, směla by si dovnitř vzít své nejoblíbenější čtení a nebo barevné obrázkové časopisy a když by moc nezlobila, tak i hudbu.

Muž by mechanicky naklonil skříň podle momentální potřeby a zpřechodoval by svou ženu na dobu, než se uklidní či prospí. Z venku by skříň působila trošku jako rakev. Aby si žena Przechodowa zvykala. Časem by si  mohla dovnitř brát pytlík s hlínou a přikládat si jej na hrudník. Aby trénovala. Pro větší věrohodnost, by mohli jednotliví příbuzní, házet na dveře skříně hrudky hlíny.

Červené tlačítko HELP! by mohla žena použít pouze tehdy, když by neodkladně potřebovala na jinou uzavřenou místnost za účelem odložení hmoty či něčeho tekutého.

Pobyt v přechodové skříni, by končil ve chvíli, kdy se ze skříně neozývají nadávky, vyhrožování a nebo nekontrolovatelný brekot. Spící žena, je z boxu potichu vyjmuta a přemístěna na otoman či na lože manželské.

Zaručeně by muži takové skříně uvítali, neb by nemuseli každou chvíli prchat ze své domácí oázy klidu. Ženy by byly odpočatější a tím méně popudlivé…

*

...a jak básník praví, skříň přechodová, půl mužova zdraví 🙂

…do každé rodiny, skříň k utišení zloby ženiny 🙂

*

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient