Mám auto z bazaru. A vůbec toho nelituji!

Všechno dobré jednou končí a ani váš vůz nemá neomezenou životnost. Ačkoliv jste s ním prožili dobré i zlé (toho zlého snad trochu méně), jednou nadejde čas, kdy mu dáte poslední sbohem. Jeho místo zastoupí nový nejlepší přítel na čtyřech kolech a na vás je, abyste si vybrali model, který ten předchozí strčí do kapsy. Cože? Že ten čas nadešel právě teď, ale schází vám peníze na nové auto? Ne nadarmo se říká „bez peněz do autosalonu nelez“. Ovšem z bazaru vás nevykopnou, naopak vás přivítají s otevřenou náručí.

Bojíte se? Pravděpodobně zbytečně

Máte snad obavy, že vás prodejce „natáhne“? Že vám prodá naleštěnou bídu a vám zbydou oči pro pláč? I to se může stát. Majitelé autobazarů jsou jenom lidé. Přesto – porozhlédněte se kolem sebe a spočítejte si, kolik vašich příbuzných, kamarádů a známých jezdí v ojetém automobilu. Zřejmě dojdete k závěru, že autem „po někom“ má téměř každý, koho znáte. Takže se nabízí otázka, zda nejsou autobazary zbytečně démonizovány.

svobodnyblog.cz_auto-vyhybka_cz_01

Jděte tam, kde se o vás postarají

Chcete-li mít jistotu, že nekoupíte zajíce v pytli, vsaďte na autobazar s dobrým jménem. Proč byste měli renomovanému prodejci věřit? Třeba právě proto, že si díky kvalitním službám vysloužil dobrou reputaci. A rozhodně o ni nechce přijít, protože to by mohl rovnou zavřít krám. Prodej ojetých vozů je silně konkurenční obor a na špici se udrží jen firmy, které se zákazníky hrají férově.

svobodnyblog.cz_auto-vyhybka_cz_02

Proč auto z bazaru?

Nabízí se otázka, proč se raději neporozhlédnout v soukromé inzerci. Samozřejmě můžete – a pokud automobilům rozumíte, zřejmě byste i měli. Nicméně pro méně zkušené motoristy je bazar jasnou volbou. Každý solidní autobazar v Praze garantuje počet najetých kilometrů i původ vozu. Navíc vyřídí většinu administrativních záležitosti a postará se o to, aby byl prodej v pořádku z právního hlediska.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *