Vybrat tu správnou šatní skříň nemusí být jednoduché

šatní skříň s posuvnými dveřmi, bílá šatní skříň, šatní skřín bílá, velké šatní skříně

Už jste někdy zařizovali kompletně celou domácnost, anebo alespoň některé pokoje? Pokud je vaše odpověď kladná, jistě víte, že se nejedná o nijak jednoduchou záležitost. Minulý rok jsem byl v podstatě donucen vybavovat kvůli rozsáhlejší rekonstrukci ložnici, a to kompletně od A až po Z. Upřímně řečeno, největší problémy jsem měl při výběru šatní skříně. Na trhu se totiž nachází neskutečné množství různých modelů, které vypadají perfektně a jsou i maximálně funkční! Na co jsem se tedy zaměřoval já?

Cena v hlavní roli

Přiznám se, že na prvním místě u mě byla cena. Ano, neskutečně se mi líbí velké šatní skříně vestavěného typu. Jejich pořízení se ale řádově vyšplhá až na několik desítek tisíc korun, což jsem si rozhodně nemohl dovolit v dané chvíli vynaložit. Minimalistické pojetí šatní skříně do ložnice je už samo o sobě jedním velkým nesmyslem, a tak jsem se nakonec rozhodl pro standardní model. Vešel jsem se do několika tisíc korun, materiál je vcelku kvalitní, a když skříň nevydrží, po čase si za stejnou cenu koupím novou.

Praktické vnitřní uspořádání

Tak na to byste měli myslet stoprocentně! Ať už je klasická či bílá šatní skříň jakkoli velká, dovnitř se musí vejít všechno vaše oblečení. Navíc musí být přesně uspořádáno. Nikdy jsem nehodlal stát půl hodiny před samotou skříní a čekat na to, až najdu spodní prádlo či kravatu. Dnes mám model s různými segmenty, a to zásuvkami, šatní tyčí, drátěným programem na spodní prádlo a dlouhou policí pro tašky.

Otevírací mechanismus

Z barevného hlediska se mi nakonec zalíbila šatní skříň bílá, protože do ložnice dokonale padla. Myslel jsem ovšem i na ostatní praktické záležitosti. Tížilo mě především otevírání. Na standardní dveře mi totiž nezbýval prostor. Jasnou volbou se tedy stala šatní skříň s posuvnými dveřmi, která je velice úsporná. Navíc je na dveřích vybavena praktickým zrcadlem.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient