Máte syna či vnuka? Kupte mu auto! Na to naše leasing nepotřebujete

Zahradní dekorace, jako je traktor, vojenský GAZ nebo jiný typ automobilu, potěší každého kluka, otce i dědečka. Pokud máte pocit, že vaší zahrádce stále něco chybí, zvolte dřevěné auto jako detail pro oživení. Děti jej budou milovat. Umělecky zpracované dřevěné auto dá vašemu pozemku opravdový punc originality. Krása spočívá v detailech, a ať už je to vykotlaný starý dub, starý betonový žlab, dřevěný sud, stará kovová konev, ptačí budka nebo korouhvička nebo právě dřevěné auto, vše se na zahradu skvěle hodí. Moje dřevěné sochy​ jsou ale originál. Vaše zahrada bude jedinečná.

Krásná zahradní dekorace, sedátko i auto na hraní

Když si děti hrají, tak prostě nezlobí. A mnou vytvořené auto si prostě zamilují. Vyřežu jej tak, aby byla možnost na něm sedět. Děti mají rády dotek dřeva, vnímají jeho energii a umí si s ním skvěle hrát. Vaší fantazii se meze nekladou a ve vaší zahradě mohou být dřevěné sochy motorovou pilou v jakékoliv podobě. Každá dřevěná dekorace vždycky bude na vašem pozemku vypadat vkusně a velmi stylově.

Dřevěné sochy jako stylová dekorace vhodná do každé zahrady

Dřevěné sochy vyžadují minimální péči, přesto je dobré umístit je na kovové podstavce kvůli vzlínající vlhkosti a alespoň jednou do roka je přetřít lazurou. Můžete zvolit tu, při které se nemusí odstraňovat původní nátěr. Ušetříte si spoustu času i práce. Zvolené dřevěné zahradní dekorace se v přírodě a vlastně tak ve svém přirozeném prostředí lépe vyjímají. Dřevěné sochy a různé figurální dekorace vydrží opravdu spoustu let a mají dlouhou životnost. Nezlomí je ani tvrdé povětrnostní podmínky a déšť, pokud jsou dobře ošetřeny. Na zimu je doporučuji dát někam pod stříšku, kde na ně nebude moci voda a mráz. Přece jenom, přírodní dřevo prostě pracuje. Můžete si objednat vaši vysněnou sochu a zjistit další informace o dřevěných sochách.

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient