Vibrátor jako dárek? Proč ne, ale …

eroticstore-cz-prodejna-fun-factory-jpg_1492680119_1280x720_tt_90

Hračky pro dospělé se staly vtipným dárkem na kamarádské rozlučce se svobodou, mezi přáteli k výročí i v partnerském životě. Pokud vybíráte pomůcku právě jako vtip, nemusíte u výběru až tak přemýšlet, ale pokud chcete překvapit partnerku, přeci jen byste výběru trochu času a péče věnovat měli.

Dávno jsou pryč doby, kdy erotika byla tabu a nemluvilo se o ní ani šeptem. Dnes není problém sehnat téměř cokoli, co si do naší ložnice přejeme, i přesto ale vítězí klasický vibrátor. Ten totiž můžete zapojit do společných chvilek tak, že se to bude líbit oběma partnerům. Navíc se s ním kromě toho dá užít mnoho legrace, což je, jak známo, koření milostného života. Do soukromé výbavy můžete pro začátek přidat i ochucené lubrikační gely nebo třeba venušiny kuličky.

prodejna_1492685086_1280x720_tt_90 (1)

Když ale hledáte teprve první kousek pro společné chvilky a nevíte, jak bude partner či partnerka reagovat, zůstaňte u tradice a sáhněte po vibrátoru. Ideální stav je, když si erotické pomůcky vybírají partneři spolu, ale pokud to možné není nebo plánujete překvapení, dodržte alespoň základní pravidla. Velikost vyberte spíše menší a to zvlášť, pokud jste muž a kupujete dárek pro svou partnerku. I když máte pocit, že větší je lepší a že jí tím uděláte větší radost, není tomu tak. Zlatá střední cesta je sázkou na jistotu. Materiál by měl být na dotek příjemný, vhodný je silikon nebo latex. Pro začátek nemusíte kupovat model s desítkami funkcí, ale vibrace jsou základ.

Ti méně stydliví navštíví sexshop osobně, více stydliví dají přednost internetu. Oba způsoby mají svá pro a proti, při osobní návštěvě si můžete vše prohlédnout a případně si nechat poradit od prodavačky, naopak v online prostoru oceníte diskrétnost a dostatek času si vše projít a proklikat. A dvě zlaté rady na závěr. Koupený dárek pořádně schovejte, aby byl opravdu překvapením. A hlavně nezapomeňte koupit baterky, většinou nebývají součástí balení a nic nezkazí erotickou náladu tak, jako prohledávání šuplíků.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient