Výběr diamantové techniky – diamantové kotouče

Zajímáte se o diamantové kotouče? Co je pro vás důležitější? Pořizovací cena nebo cena za řez? Ani pro méně důležité úkoly nedoporučujeme nákup levných diamantových kotoučů v supermarketech. Rychle se lámou a odletují od nich kousky. Poté je důležité správné určení materiálu, který budete řezat. Jde o klíčový parametr pro výběr vhodného nástroje. Materiál má přímý vliv na rychlost řezání a životnost nástroje. Výběr závisí i na další specifikaci, která konkrétní práce vyžaduje. Pro některé pily se doporučuje mokré řezání, neboť docílíte hlubšího řezu a delší životnosti. Na řezání dlaždic a zdiva lze použit suché, tak mokré řezání.

Diamantové kotouče Atlas a Kern – proslulá německá kvalita

Pro běžné použití se zpravidla volí suché pily. U mokrého řezání oceníte snížení prašnosti. Pakliže se při suchém řezání výkonnou pilou objeví problémy s kroucením (plaváním) kotouče, usnadní vám práci mokré řezání. Toto by mělo problém vyřešit ochlazováním kotouče. Některé diamantové kotouče a vrtáky, se musí používat na mokré řezání. Jen kvalitní ​diamantový kotouč 230 usnadní dělení, broušení a řezání, zvyšuje se efektivita práce, úporná dřina je minulostí. A to ocení nejen zedníci, ale také instalatéři a ostatní, ale musí si objednat kvalitní příslušenství. A proto většina z nich vsadila na německou kvalitu, nakupují diamantové kotouče v internetovém obchodě sibera-kotouce.cz.

Skvělé ceny, rychlé dodání, velký výběr – sibera-kotouce.cz

Německé diamantové kotouče značky Atlas a Kern zde nabízejí ve šech velikostech (115 mm, 125, 150, 180, 200, 230, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 600, 700, 800 mm).   Jsou vhodné do úhlové brusky, řezače spár, kamenických pil, mostových pil či řezaček na obklady. Řezné diamantové kotouče se prodávají v těchto typech – segmentové, celoobvodové, turbokotouče a vy si je můžete objednat za super ceny.  Upínání (upínací otvor) vám na požádání upraví na míru.

Více info na blogu ZDE!

 

 

 

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *