Aktivní léto na in-line bruslích

kolečkové brusle, in-line hokej, kolečka na brusle

A máme tu léto. Konečně! Vzduch je prosycen pozitivní náladou, vůněmi květin, ale také grilovaných jídel, všude nás doprovází bzukot včel a cvrlikání ptactva. Prostě idylka! Jistě se shodneme, že by byla škoda tyhle dlouhé dny promarnit zavření mezi čtyřmi stěnami.

Užívat si každý den

Právě léto je ideální období k zamyšlení se nad svým přístupem k životu. Vidíte sklenici zpola plnou, nebo prázdnou? Optimistů rozhodně v těchto prosluněných měsících přibývá. Všudypřítomné slunce nás všechny totiž nejen dopuje vitaminem D, ale také tak nějak přirozeně nutí k úsměvu. Pojďme tedy vypnout televize, notebooky a mobily, a místo toho hurá za přáteli! Není důležité, zda vyrazíme grilovat, povalovat se u vody, anebo na pořádný výlet, podstatné je sesbírat co nejvíce zážitků, na které budeme za dlouhých zimních měsíců s přetrvávajícím úsměvem vzpomínat.

Brusle kol. Bauer VAPOR X 250R Jr
Brusle kol. Bauer VAPOR X 250R Jr

Sportujte!

Každý rok se 1. ledna zrodí mnoho předsevzetí spojených se sportem. Kolik lidí však tento slib nakonec dodrží? Je moc zima, moc sychravo, moc brzy tma, zkrátka vždy lze najít tisíc výmluv. Jestli je ale někdy vhodná doba začít se hýbat, tak je to právě teď. Obujte tenisky a vyběhněte. Vezměte raketu a jděte si zahrát tenis. Nazujte kolečkové brusle a vyrazte na stezku. Právě brusle jsou ideálním způsobem, jak začít s aktivním pohybem. Není to nic těžkého, je to přirozené, v pěkném prostředí, kilometry naskakují v podstatě samy. A na rozdíl od běhu, kdy má jeden dost práce s dýcháním, si při jízdě na bruslích můžete i popovídat s partnerem. Pakliže doma už brusle máte, nabízí se vyzkoušet si i in-line hokej, který je skvělou alternativou k hokeji lednímu, jen bez onoho nepříjemného mrznutí na ledu. Jen nikdy nezapomeňte mít v zásobě kolečka na brusle, ty se totiž mohou častým brzděním rychle sedřít.

Ať si jako své letní hobby zvolíte cokoliv, stáhněte s sebou do víru aktivní zábavy i partu přátel a vytvářejte společné vzpomínky!

rusle kol. BAUER RH XR800 SKATE S-17 SR
rusle kol. BAUER RH XR800 SKATE S-17 SR

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient