Barevné obálky pro svatební oznámení? Rozhodně ano

barevné obálky

Před několika měsíci jsem se rozhodla využít svůj grafický talent, a tak jsem začala podnikat se svatebními oznámeními. V letním období je hlavní sezóna. Co nevěsta, to jiné představy. V grafice se fantazii meze nekladou. Zatímco jedna nevěsta prahne po vintage svatbě, jiná zase po luxusní třpytivé. Přesně takovým představám je nezbytné přizpůsobit i pozvánky na svatbu.

Setkávám se s různými požadavky. V letošní sezóně jsou v módě zejména oznámení v přírodním stylu, tedy používají se kartonové a recyklované materiály. Co se týká barevnosti, stále je v kurzu růžová ve všech odstínech – od starorůžové přes jahodovou až po cyklámenovou. Většinou by mělo barvě svatby odpovídat i samotné oznámení. Já jsem se rozhodla, že se odliším od ostatních výrobců svatebních oznámení a začnu ukládat pozvánky do barevných obálek.

Barevné obálky hrají prim

Sehnat se dají naštěstí obálky v různých barevných variantách. Dokonce jsem narazila na netradiční obálky, jako metalické, holografické, neonové, se strukturou, se šňůrkou a podobně. Barevná paleta je poměrně široká, ať už nevěsta prahne po bronzové, bílé, antracitové, lososové, modré či hnědé, vždy dokážu očekávání naplnit.

Kde kupuji barevné obálky?

Hledala jsem poměrně dlouho dodavatele barevných obálek. Bohužel, spousta z nich chtěla dost vysoké ceny, což se potom promítlo i na ceně svatebního oznámení, s čímž některé nevěsty nebyly spokojené. Po dlouhém bádání jsem narazila na internetový obchod Barevné obálky, kde jsou produkty rozdělené do několika kategorií. Vybrat si můžete podle materiálu, barvy či systému uzavírání, což je skvělé. V internetovém obchodě je možné nastavit si i velikost. Některé nevěsty chtějí totiž větší, jiné menší svatební oznámení. Ceny jsou také přijatelné, a tak nemusím příliš zvyšovat cenu pozvánek na svatbu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient