Erotické masáže branou do světa nepoznaných zážitků

tantra masáže, nuru masáže, erotické masáže

Rádi byste zažili něco až nadpozemského? A vyzkoušeli jste už erotickou masáž? Notná dávka erotického vzrušení a napětí vás bezpochyby zbaví i poslední kapky stresu.

Erotickou masáž si můžete dopřát v erotickém salonu. Ovšem pozor, ne všechny nabízené služby jsou na prvotřídní úrovni, byť Praha se obzvláště mezi zahraničními turisty řadí na špici v poskytování erotických služeb různého druhu. „Jo, vy český holky, vy prý umíte všechno,“ prohodil se mnou jednou na letišti neznámý mladík. Tak nás dámy ve světě mnozí vnímají. To ale nic nemění na faktu, že i erotický salon je na místě podrobit náležitému výběru a rozhodně nedoporučujeme zapadnout do prvního, na který při obdivování krás hlavního města Prahy (a nejenom nich) narazíte.

Diskrétnost na prvním místě

Pojmem erotické masáže v podstatě rozumíme klasické masáže, které ovšem neprovádějí svalnatí maséři (byť nic proti nim), ale vnadné erotické masérky. Kvalitní erotický salon (pozor, nezaměňujte s veřejným domem) je v první řadě diskrétní. Klienti si mohou být jisti, že nepřijdou do styku s nikým jiným než s jejich masérkou.

Profesionální masérka

Ta je atraktivní, profesionálně vyškolená, disponuje patřičným certifikátem a hlavně, jak se říká, ví, jak na to. Má potřebný cit v rukou, bez kterého se kvalitní erotická masáž provádět nedá. Když k tomu připočtete prostředí a navození té pravé atmosféry, výsledkem nemůže být nic jiného než zážitek, na který se hned tak nezapomíná.

Tantra masáže

Zážitkem bezpochyby jsou například tantra masáže. Jejich předností je mimo jiné to, že si je mohou plnými doušky vychutnat i ženy. Dámy, představte si, že budete hýčkané a nikdo od vás nebude očekávat žádnou odezvu. Tantra navíc sahá mnohem dál, než je svět erotiky. Spolu se vzrušením, jež přináší, má i řadu léčebných účinků.

Nuru masáže

Specialitou pak jsou tzv. nuru masáže, které se k nám dostaly až z dalekého Japonska. Slovo nuru v japonštině znamená kluzký, což vystihuje i samotný průběh masáže. Při ní je na tělo aplikován speciální nuru gel plný blahodárných ingrediencí jako například vitamínu B5 a výtažků z plodů Goji. Tento speciální gel obyčejný dotek povznáší na zcela novou úroveň. Místo, jehož se dotýkáte, se totiž stane citlivějším. Výsledkem je tak nadmíru intenzivní a vlhké potěšení. To hovoří za vše, nemyslíte?

1 názor na “Erotické masáže branou do světa nepoznaných zážitků”

  1. Dobrý den
    ja dostal poukaz na parovou masaz (odkaz smazán jako skrytá reklama)
    ale myslim ze na manzelku by to uz bylo moc
    ze to nebude moc tantra co 😀 co myslite

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient