Bydlím v zahraničí, ale vdávat se budu v Česku. Aneb jak jsem vyřešila svatební oznámení

Před dvěma lety jsme se s partnerem odstěhovali na Bali, odkud pracuji přes internet. Patřím mezi digitální nomády. Čtyři měsíce zpátky mi miláček navlékl na prsteníček levé ruky zásnubní prsten. V ten okamžik začal nekončící kolotoč plánování svatby. V první řadě jsem se musela rozhodnout, zda se vezmeme na Bali pouze za přítomnosti svědků, nebo uspořádáme pravou moravskou veselku v České republice.

Po dlouhém váhání jsme se nakonec rozhodli, že náš velký den strávíme s lidmi, na nichž nám záleží. Pozvat všechny na Bali by bylo nereálné, tudíž jsme plánovali svatbu na Moravě. Zavolala jsem si do restaurace, kde jsem chtěla mít obřad i hostinu. Obřad se konal na zahradě, jež náležela danému objektu. Ovšem řešila jsem, jak rozeslat svatební oznámení.

Svatební oznámení letělo online poštou

Snažila jsem se najít nějakou inspiraci, jak vytvořit svatební oznámení v digitální podobě. Přemýšlela jsem, že nechám vytvořit obrázek, který potom rozešlu e-mailem. Nicméně neměla jsem na všechny příbuzné a přátele e-mailovou adresu, a tak jsem nakonec zvolila elegantnější formu – vlastní webové stránky.

Sice mám nějaké základy HTML a CSS, ale už tak jsem byla časově zaneprázdněná, a proto jsem prahla po rychlém, ale přitom pěkném řešení. Do cesty mi najednou vstoupil systém saywebpage.com, skrze něj se dají vytvořit levné webové stránky. Tvůrce projektu naštěstí myslel i na nás z druhého konce světa a připravil několik šablon na svatební oznámení.

Všechno bylo tak jednoduché, rychlé a praktické

Stačilo několik kliknutí myší a svatební oznámení bylo vytvořeno. Ještě jsem na webové stránky připojila nějaké informace o dress code, programu a podobně. Jelikož jsem se všemi, které jsme zvali na svatbu, nějakým způsobem v kontaktu, poslala jsem jim odkaz na webovou stránku. Dostavili se všichni, tudíž svatební oznámení online vskutku splnilo svůj účel.

Portál saywebpage.com má široké portfolio služeb. Třeba taková tvorba webových stránek zdarma mě zaujala. Ovšem bezplatné služby nabízí pouze neziskovým organizacím. I když mě svatební oznámení vyšlo na opravdu málo peněz. Zdá se vám snad stovka měsíčně moc?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *