Nápoje urychlující hubnutí

Pokud chcete zredukovat váhu, coca cola a sportovní drinky nabité cukrem nejsou zrovna ideální. Dopřejte si sklenici chladné neperlivé vody a šálek černého čaje.

Voda s ledem může být klidně z kohoutku. Pro dodržování pitného režimu a hydrataci je super dietním prostředkem. Podle jistého průzkumu amerických vědců s ní lze spálit 500 kalorií týdně. Čistá voda bez bublinek je blahodárná tekutina urychlující veškeré metabolické funkce, přispívá k odplavování škodlivin a výrazně pomáhá při trávení. Nejvíce zabírá, když ji popíjíte ledovou. Tělo má pak potřebu se zahřát, aktivuje svaly a odstartuje přirozený proces spalování kalorií.

Černý čaj

Většina z nás pokládá za nejlepší ranní vzpruhu šálek kávy. Černý čaj má ale velká pozitiva. Pokus amerických vědců z Kalifornské univerzity prokázal, že složky v černém čaji přispívají k produkci zdravých střevních bakterií a podporují metabolismus. V létě jej pijte jako lahodný ledový čaj. Poznatky z vědeckých studií jednoznačně ukazuj na to, že černý čaj prostřednictvím v sobě obsažených polyfenolů velkou měrou stimuluje produkci mastných kyselin s krátkým řetězcem, čímž výrazně urychluje rychlost metabolismu našeho těla. Černý čaj působí na naši střevní mikroflóru a skutečně přispívá ke ztrátě váhy.

Kokosová voda

Kokosová voda v podobě nasládlé bezbarvé tekutiny se získává z útrob nezralých kokosů. Nejde o nic podobného jako kokosový olej a ani kokosové mléko. Tento exotický nápoj v podobě kokosové vody obsahuje opravdu minimum kalorií a můžete jej konzumovat zcela bez obav z přibývání na váze. Kokosová voda je za to nabitá velkým množstvím bioaktivních enzymů, které velkou měrou urychlují spalování kalorií. Podle britské studie až dvojnásobně. Kokosová voda má vysoký obsah molekul cytokynů, díky nimž zastavuje proces předčasného stárnutí buněk, zlepšuje náš krevní oběh a současně také léčí bolesti hlavy.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient