Stínící sítě na ploty jako ideální zábrana

Stínící sítě na plot

Konečně jste se přestěhovali do svého nově vybudovaného domu se zahradou. Dostavěný máte i plot, abyste měli dokonalé soukromí. Ale ouha, něco tomu vážně chybí. Nízké stromky neposkytují dostatek úkrytu před zraky kolemjdoucích ani před sluncem a přes váš nový plot je vidět do zahrady, což není zrovna to, o co byste stáli. Na zahradě přeci chcete mít diskrétní prostor, v němž se budete cítit svobodně. Jak tuto zapeklitou situaci elegantně vyřešit? Je to tak snadné. Použijte stínící sítě na ploty, jež nabízejí levnou a přitom velmi rychlou pomoc.

Jak řešit nedostatek vzrostlé zeleně v rodinné zástavbě

V nové výstavbě rodinných domků samozřejmě chvíli trvá, než vzrostlé stromy poskytují dostatek stínu a efektivní stínění. Stromy rostou obvykle pomaleji, než potřebujete. K tomu je navíc sucho a málo vláhy jim příliš nesvědčí. Než z nich bude bujný porost, nějaký ten rok si nejspíš počkáte. Nedostatek vzrostlé zeleně proto můžete kompenzovat stínícími sítěmi na plot, jejichž efektivita stínění je až 90 %. Možná jste si všimli podobných sítí i u vašich sousedů.

Stínící sítě na ploty

Kvalitní a nenápadné řešení

Zelená barva sítí nijak neruší okolní prostředí, do něhož ideálně zapadne. Sítě jsou vyráběné z těch nejkvalitnějších PE vláken v gramáži 200 g/m2. Na okrajích sítě jsou utkaná oka, díky nimž síť lze rychle a snadno přichytit silonovou šňůrou přímo na konstrukci plotu. Když budete potřebovat síť oddělat pryč, není problém ji opět odstranit. Stínící sítě na ploty jsou dostatečně odolné proti působení povětrnostních podmínek – větru, dešti, sněhu i slunci.

Stínící sítě na ploty můžete pochopitelně využít i u komerčních prostorů – například na ploty okolo tenisových či volejbalových hřišť. I takto lze získat potřebný stín nebo klid na hru. Velkou výhodou také je to, že si můžete nechat sítě ušít přímo na míru, jakou potřebujete. Nejste tak vlastně ničím limitováni. Výrobce vám ušije síť dle vašich dodaných dispozic obvykle do deseti dnů.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient