Ženy to vidí jinak než muži: Jaké spodní prádlo se jim líbí?

Muži a ženy se na mnoha věcech neshodnou a týká se to i problematiky spodního prádla. Zajímá vás, jaké prádýlko nejraději nosí něžné pohlaví a co se naopak líbí mužům?

Nejmenovaný výrobce spodního prádla provedl výzkum na téma dámského prádla. Výsledky nikoho příliš nepřekvapily: více než 8 z 10 žen má ve skříních sexy soupravy dámské pro „zvláštní příležitostí“. Ačkoliv takové prádlo ženy nenosí běžné, cítí se v něm přitažlivě a sebevědomě. Na každodenní nošení však preferují úplně jiný typ prádla.

Dámy preferují komfort

Z výzkumu jasně vyplynulo, že ženy milují pohodlné prádlo. Upřednostňují hladké podprsenky s plnými košíčky, ze kterých poprsí nevypadává a pohodlně se do nich vejde. Takové si totiž mohou vzít pod jakýkoliv svršek – třeba i pod tričko či tenkou blůzu.

svobodnyblog.cz_trenyrkarna_cz_01

Co se týče kalhotek, dámy nejraději nosí střih, který zakrývá celé pozadí. Nejprodávanější barvou spodního prádla je černá.

A pozor – většina žen se v rámci výzkumu vyslovila, že nakupují s ohledem na své pohodlí a nikoliv proto, aby se zalíbily partnerovi. I to bude zřejmě jeden z důvodů, proč jsou tak populární komfortní podprsenky Calvin Klein.

Muži milují provokativní komplety

Pánský úhel pohledu na výběr spodního prádla je diametrálně odlišný. I proto tři ze čtyř žen ve skrytu duše doufají, že partner nebude aktivní a neudělá jim radost dárkem v podobě smyslného, leč nepohodlného kompletu.

A co se pánům líbí nejvíce? Na dámské sexy prádlo v podobě podvazků a punčoch nedá dopustit 8 z 10 zástupců mužského pokolení. Většina žen však takový outfit považuje za vrchol nevkusu.

svobodnyblog.cz_trenyrkarna_cz_02

Muže zároveň je dostávají krajky a dámské sexy prádlo v zářivých barvách. A čím jsou „úspornější“, tím lépe.

.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *