Aby vaše nadměrná zásilka v pořádku dorazila

Nadrozměrná přeprava, nadrozměrná doprava, nadměrná přeprava,

Potřebujete přepravit nadrozměrnou zásilku? Obraťte se na profesionály, kteří jsou zárukou, že váš náklad z bodu A do bodu B dorazí neporušený.

Přeprava nadrozměrných zásilek neboli nadrozměrná doprava se zabývá převozem nadrozměrných nákladů, ať již extrémně dlouhých, širokých či nadměrně těžkých. K tomu slouží speciální těžkotonážní vozidla.

Parametry nadměrného nákladu

Hodláte-li přepravovat zásilku vyšší než 3 metry, širší než 2,5 metru či těžší než 24 tun, jedná se o nadměrný náklad, se kterým si běžná kamionová doprava už neporadí, a bude zapotřebí ji přepravit ve speciálním režimu.

Nadrozměrná přeprava, nadrozměrná doprava, nadměrná přeprava,

Obraťte se na profesionály

V tom případě doporučujeme obrátit se na služby nějaké renomované logistické firmy, jež se těžkotonážní přepravou zabývá. Do vyhledávače si můžete jednoduše zadat pojmy nadměrná přeprava či přeprava nákladů a vybrat takovou, jež vám bude nejvíce vyhovovat.

Zajímejte se o zkušenosti řidičů i technický stav vozidel

V hledáčku vašeho zájmu by měla být společnost zaměstnávající zkušené profesionální řidiče a provozující bezporuchová vozidla v perfektním technickém stavu. Ukazatelem kvality služeb dané firmy bývá i doba jejího působení na trhu. Funguje-li společnost 10 let bez zádrhele, není důvod nevěřit tomu, že tomu tak bude i nadále.

Úloha řidiče

Úloha profesionálního řidiče je při přepravě nadrozměrných nákladů nesmírně důležitá. Cesta těžkotonážního vozidla musí být v první řadě velmi pečlivě naplánována. Speciálně vyškolený řidič pro řízení těžkotonážního vozidla se musí velmi dobře obeznámit s trasou, se všemi přemostěními a jinými nástrahami, které ho mohou na cestě potkat.

Doprovodná vozidla

Z toho důvodu se nadrozměrná přeprava mnohdy neobejde bez tzv. doprovodného vozidla, které před těžkotonážním vozidlem s nákladem jede jako jakýsi předvoj a varuje řidiče, že se proti nim blíží těžkotonážní vozidlo. Toto doprovodné vozidlo bývá zárukou bezpečnosti dopravního provozu, která je při přepravě nadměrných nákladů na prvním místě.

Přeprava v rámci celého světa

Všechny druhy silniční přepravy včetně té těžkotonážní má ve svém portfoliu například ostravská společnost Easy Logistic, s.r.o, jež se navíc nespecializuje pouze na převoz nadměrných nákladů po území ČR a EU, ale doslova po celém světě. Potřebujete přepravit zásilku do Číny či USA? Žádný problém. Vaše zásilka navíc bude řádně pojištěna až do výše 20 milionů korun a o pohybu zboží budete průběžně informováni.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient