Čeho si muži všímají na ženách jako první

svobodnyblog.cz_trenyrkarna_cz_01

Většina lidí teď s úsměvem odpoví, že jsou to prsa, zadek a nohy. Jenže průzkumy mluví jinak. Buď průzkumy lžou a muži se v nich dělají lepšími, nebo je to opravdu jinak. Muži na uvedené partie ženského těla rozhodně nezapomenou, o tom nepochybujte. První pohled ale směřuje jinam.

Pohled do očí

Oči jsou zrcadlo duše. Pánové si nevšímají jen velikosti vašeho zadku a prsou. Oči je zaujmou hned při prvním setkání. Pokud zaznamenáte, že se vám muž při konverzaci dívá až podezřele dlouho do očí, zjevně, že se mu líbíte. Ostatní věci jsou až druhořadé. Navíc vás hodnotí jako celek. Zvýraznit oči se tedy vyplatí.

Neodolatelný úsměv

Žena dokáže svým úsměvem dokonale dostat do kolen každého muže. Proto jemně dokreslete svá ústa a nezanedbávejte péči o svůj chrup. I taková drobnost jako krásné bílé zuby rozhoduje, zda dokážete své okolí zaujmout. Zkuste bělící pásky, nebo vsaďte na péči zubního dentisty.

Nečekejte doma

Možná už vás nebaví vyčkávat na toho pravého, který možná ani neexistuje. Musíte ale změnit svůj postoj ke dvěma věcem. Vnímání sebe samé a svého okolí. Od těchto věcí se odvíjí všechno ostatní. Pokud jsou všechny vaše přítelkyně už dávno šťastně zadané a vy stále nic, je třeba něco udělat. V reálném životě nelze čekat na prince z pohádky. Klidně si najděte partnera na seznamce. Je to ustálená metoda dnešní doby. Potřebujete společnost a osobní kontakt.

Jděte do společnosti

Při každém seznámení naplánujte návštěvu kina, divadla nebo drink v baru. Seznamovat se můžete všude, jen je třeba mít otevřené oči. Pokud muži vidí ženu o samotě, často si dodají odvahy a promluví s ní. Vždy to však nemusí vyjít a je to třeba zkoušet pravidelně. Existují i ​​společnosti, které se specializují na seznamování během krátkého zájezdu pro všechny nezadané, kteří mají chuť na společnost. Dobrou příležitostí k seznámení je i fitness centrum. Na nic nečekejte a jednejte klidně dříve než ten druhý. Život nečeká a mít s kým sdílet zážitky, je důležité.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient