Někdy prostě ženy opouštějí i muže, které stále milují

Vztahy jsou často velmi složité a někdy se stane, že opouštíme muže, které stále milujeme. Čím je to nejčastěji?

Často je to pocit osamění

I když mají ženy vedle sebe muže, kterého skutečně stále milují, v jejich aktivitách je nepodporuje, proto se cítí osaměle. Podpora ve vztahu je velmi důležitá. Pokud ji žena od partnera nepociťuje, je to často hlavním důvodem, proč ženy opouštějí muže, které stále hluboce milují.

Nedostatek pozornosti

Ženy, stejně jako muži, touží být obletovány a středem pozornosti. Prostě touží potom, aby si jich jejich partner všímal. Pokud se to ze vztahu vytrácí, je to jeden z důvodů, proč žena svého dosud milovaného muže opustí. Vyprchal pocit, že o ni muž bojuje a dával jí najevo, že právě ona je stále ta pravá, že po ní touží a že ji miluje. Žena potřebuje být milovaná.

Nepřipadá si přitažlivá a chtěná

Často už se po letech žena necítí tak přitažlivá a vztah postupně zevšední. I to je důvod, proč ženy opouštějí muže, které stále milují. Touží po době, kdy o ni muž bojoval, snažil se ji získat a snažil se o to, aby byla po jeho boku šťastná a spokojená. Jde hledat někoho, kdo jí ten pocit dá. Když bude sama, nebude alespoň trpět pocitem, že je pro partnera vzduch.

Nuda ve vztahu

Pokud vztah dosáhne bodu, kdy se stane život pouhou rutinou v podobě práce, domácích povinností, sledování TV a spánku, je to nuda. I proto žena opustí muže, kterého miluje. Vztah je třeba budovat, podnikat řadu zajímavých věcí, které naplní vztah vzrušením a přitažlivostí.

Muž myslí víc na sebe

Partner si vybírá aktivity, které dělá sám nebo s kamarády. Partnerku nechává často doma samotnou a málo času tráví spolu. Časem ženu omrzí jen čekat a jeho chování snášet. Raději partnera opustí a hledá aktivity, při kterých bude v pohodě a někoho, s kým bude šťastná. Pokud zůstane sama, netrpí pocitem neustálého čekání, samoty a opuštěnosti. Hledá si vlastní aktivity, které ji naplňují.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *