Sebevědomé ženy jsou u mužů v kurzu

Tvrdí se, že muži mají rádi, když se s nimi jedná na rovinu a přímo. Jen to nesmí být až moc. Pak dostává na frak jejich ješitnost a sebevědomí.

Je mnohem lepší nechodit kolem horké kaše a každou věc sdělit muži jasně a stručně. Žádné naznačování. Proto muži milují sebevědomé ženy, které jsou tak trochu potvory. Ony totiž nerady ztrácejí čas a ve všech ohledech jednají přímo a na rovinu. Muži nechtějí nic řešit, zejména ne složitě a zdlouhavě. Navíc mají muži rádi hry, jsou jako děti. Stále hledají něco nového. Tyto ženy jim nabídnout různé druhy chování a jsou nevyzpytatelné. Není s nimi nuda, proto je muži aktivně vyhledávají.

Prostor, volnost a čas

Odvážné, přímé a sebevědomé ženy jsou výjimečné velkým množstvím aktivit. Často se chodí bavit, za kamarádkami, budují kariéru a jsou soběstačné. To dokonale mužům vyhovuje. Taková žena je časově vytížená a nevynucuje si stálou přítomnost muže. Je jim vzácná. Je nedosažitelná a oni mohou lovit i dobývat. Mají také čas na své věci, jako sportovní aktivity, koníčky a posezení s kamarády. Poslušné ženy jsou poddajné, potvory jim jen tak nepodlehnou. Hledají toho nejlepšího muže. Čím méně je žena dostupná, tím více muži imponuje.

Adrenalin a změna

Ženy potvory jsou unikátní, nejsou jen běžnými partnerkami, ale i parťáky. Nedělá jim problém adrenalin a žádná aktivita. Rády cestují a objevují. Poslušné ženy se většinou ve všem přizpůsobí. Sebevědomá žena umí být i nejlepší kamarád, se kterým mohou muži jednat otevřeně. Podle psychologů se někteří muži rádi vrací do dob svého dětství. Pokud byla jejich matka hlavou rodiny a rozhodovala, jsou na to zvyklí. Pak si hledají podobné ženy, od kterých to zase očekávají. Jde podle nich o jeden z hlavních důvodů. Muži podvědomě mají rádi zvyky, i když vyhledávají změnu. Není to nic neobvyklého, vzory z dětství má každý z nás. A tak je dobré být tak trochu potvorou. Jenže ne zase moc, aby ona žena nepřerostla muži přes hlavu. Sebevědomé ženy jsou jako magnet. Někdy ale mohou i děsit.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient