Inteligenti mezi námi

Nemám ráda sociální sítě.Nijak netoužím sedět u noťasu /neboť chytrý mobil využívám minimálně/ a komentovat kde co.K přihlášení na podobnou atrakci mě donutil jeden z mých koníčků: nikde jinde se totiž nedozvím data akcí,bohužel.A aby se neřeklo,přihlásila jsem se ke skupině,která provozuje společný sport.

Pokud se týká sportu,pak ano.Tipy,reklamace sportovních pomůcek a jiné frčí.Stejně tak fotky ze závodů.Říkala jsem si,jak je to pěkné,do té doby,než jsem přidala krom obvyklých příspěvků takovou zajímavost.

Sportovní odvětví má zkratku,která je i zkratkou ve fotografii a značí vysoké rozlišení stínů a světla.Přidala jsem i ilustrační fota.Ouha!

Rázem se ze společně smýšlejících lidí stala bandička tupců.Prý co to jako je,tohle umím taky,asi jsem blbec a nepochopil jsem to….

????? Byla jsem nemile překvapena,že tito jindy relativně inteligentní lidé nepochopili to,že je to zajímavost,že nejen náš sport se honosí nějakou zkratkou,která může každému říci něco jiného.Hloupé komentáře vynechávám,ale že jsem ve skupině,kde i ti rozumnější nepochopili,z toho jsem mírně v rozpacích.

Vždycky mě všichni upozorňovali,že se to na těchto sociálních sítí hemží inteligencí a já myslela…ale že to bude takovéto,to jsem opravdu nečekala.Na sítích,s mobily….to ano,ale zamyslet se,popřemýšlet,něco nového se dovědět….tak s tím prý mám jít někam,tady se hlavně debatuje a nejlépe o ničem!

Ale jsem poučena: žádné složitější příspěvky,žádné zajímavosti….a nebudu “síťově” naivní!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient