Zážitkové dárky plné adrenalinu

Kouzlo okamžiku se v dnešní době často vytrácí. Některé dny jsou na zážitky bohatší, jiné chudší. Udělejte radost sobě či svým blízkým a darujte jim zážitkový dárek podle jejich gusta.

Tandemový seskok s padákem

Tandemový seskok padákem a několik minutový volný pád, rozhodně stojí za to. Projdete zaškolením, jak se chovat během seskoku a získáte základy pro ovládání padáku. Popruhy budete připoutáni ke zkušenému instruktorovi, kterému lze důvěřovat. Můžete si užít každý okamžik.

Let balónem

Let balónem je nezapomenutelným zážitkem, který má specifickou atmosféru. Je vhodný pro zamilované páry, které chtějí ve vzduchu zažít romantické chvíle. Let nevyžaduje specifickou přípravu. V nabídce jsou 30, 60 i 120 minutové zážitkové lety. Můžete sledovat krásy přírody a západ slunce.

Bungee jumping

Přivázat se na lano a vrhnout se do prázdna je pořádná dávka adrenalinu. Z vysoké budovy, mostu, stožáru či útesu lze skočit a uniknout na pár vteřin z reality. Bungee jumping je bezpečný. Chcete-li překonat sami sebe, skočte z výšky pár desítek či stovek metrů do prázdna. Kromě pár zásad není nutný speciální výcvik. Profesionálové vás vybaví bezpečným jištěním.

Pilotování letadla

Několika hodinový kurz vám sice neumožní stát se skutečným pilotem, ale pilotem na zkoušku se stát můžete. Vzlet chce základy, které vám poskytnou profesionální instruktoři. Na vše bude dohlížet zkušený pilot a budete se bezpečně. Jakýkoli problém za vás provede právě doprovodný pilot.

Zážitková jízda v superautě

Rychlou jízdu vyhledává stejně žen i mužů. Sednout si na místo spolujezdce s řidičem, který zrychlí z 0 na 100 km/h během 3 sekund je nezapomenutelný zážitek. Jízda na vysněném Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW, Audi či Tesle je úžasná. Pojedete 300 km/h. Může jít i o jízdu v terénu 4×4 off road.

Škola smyku nebo driftování hrou

Driftování nebo jízda ve smyku známé jako škola smyku slouží k tomu, abyste se naučili zvládat dopravní situace, když se do smyku dostanete. Naučíte se, jak reaguje auto na zákony fyziky. Zjistíte, zda lze situace v realitě zvládnout. Jízda ve smyku vyžaduje trénink a zkušenosti řízení auta z praxe.

Zážitek na divoké vodě neboli rafting

Rafting je druh sportu, který vám ukáže, jak se popasovat s nezkrotnými vlnami a peřejemi dravé řeky. Pokud jste fanouškem adrenalinu, potřebujete i pořádnou dávkou výdrže. Rafting na divoké vodě je pro 6 až 8 osob a jde o týmovou práci. Třeba je zabrat, soustředit se a umět plavat.

Chození po vodě – Jetpack

Jetpack je zařízení, které funguje na principu vodních trysek, vytvářejících silný tlak a proudem vody vás udržují nad hladinou. Naučit se na nich jen udržet na místě dá zabrat. Je třeba ovládat teorii a pak je důležitá praxe a pár pádů do vody. Vezměte si neopren, přilbu a trénujte.

Svět pod hladinou

Potápění se žraloky nebo se dívat na krásy světa pod hladinou, vám dopřejí kurzy potápění. Školení profesionálové vás zasvětí po teoretické i praktické stránce. Získáte základní poznatky, naučíte se oblékat potápěčskou výstroj, budete umět komunikovat prostřednictvím potápěčských znaků a naučíte se správně plavat pod hladinou. Vidět podmořský život a objevovat jeho poklady je úžasné.

Kurz přežití

V drsných podmínkách vám kurz přežití může zaručit přežití. Ocitnout se v přírodě bez známek civilizace nemusí být nereálné. Kurz nabízí 10, 15 či 30 dní na zkoušku, během níž se naučíte přežít bez výdobytků moderní doby v různých podmínkách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *