Znamení zvěrokruhu, které mají nerealistické představy o lásce

Pokud dáte na znamení zvěrokruhu, možná vás bude zajímat, kteří muži i ženy mají hlavu v oblacích a nerealistické představy o lásce.

Váhy

Romantické duše, které věčně plavou ve svých snech a představách. S hlavou v oblacích se ale láska na zemi hledá dost těžko. Pokud si někoho najdou, rychle si řeknou, že od snů je aktuální realita vzdálena na hony daleko. A tak lásce váhy často dávají sbohem a zase snít o další. Sny si nenechte vzít, ale snažte se, ať aspoň trochu korespondují s realitou.

Střelec

Neustále hledá dobrodružství a láska je pro něj spojená právě s ním. Více než partnera pro život hledá partnera či partnerku pro dobrodružství. Protějšky ochotné vyrazit kdykoliv a kamkoliv. Od lásky očekávají obrovské překvapení, dech beroucí zážitky a nikdy nekončící cestu neobjeveným prostorem. Po dobrodružství je skvělé vychutnat si návrat domů, zejména pokud ho máte s kým sdílet.

Býk

Ve svém partnerovi hledá zejména bezpečí. Rozeného džentlmena, který dokáže získat srdce ženy a muži zase pravou elegantní dámu. Ve výběru jsou přísní a chyby neodpouští. Jedno zakopnutí a láska pro ně nekompromisně končí. Slabosti u muže se netolerují, stejně jako hysterické scény u žen. Jen dokonalý džentlmen bez chyb je pravý muž po boku ženy. A jen elegantní dáma a žena každým coulem je ta pravá po boku muže. Malý kompromis může přinést velké změny a je třeba pamatovat na to, že chyby má přece každý.

Kteří muži jsou nejkvalitnější milovníci a které ženy jsou skutečně vášnivé?

Největší milovníci a milovnice jsou tvořiví jedinci se smyslem pro humor, kteří jsou dobrosrdeční, věrní, upravení a vždy upravení. Nejde jen o vzhled. Osobnost má velký vliv na to, jací jsme milovníci. Humor je největší předpoklad ke schopnosti hluboce milovat i prožívat. Atraktivita hraje tak trochu překvapivou hlavní roli, ale není ani omezena na optické výhody.

Humor a tvořivost

Tak jak ženy vyhledávají charakterové znaky související s pozorností, jako je důvěra a emocionální teplo, i dobré geny a znaky maskulinity, muži očekávají věrnost, opečovávání a typicky ženské tvary. Nejlepší milovníci a milovnice jsou tvorové tvořiví. Nejvyšší pravděpodobnost hlubokého prožitku při milování kromě smyslu pro humor mají i tvořiví jedinci, kteří jsou dobrosrdeční, věrní a upravení.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient