Bez dopravních značek se už ve firmě neobejdeme

Ve vlastní firmě si nyní komunikace bez značení nedovedu představit. A myslím si, že se není čemu divit! Dlouhá léta jsem samozřejmě měl své šéfovské místo pro parkování vymezené sám pro sebe a nebylo nezbytné ho nějakým způsobem označovat. To jsme ale ještě byli miniaturní firmičkou, která sice generovala zisk, nicméně stále začínala. Postupem času se ovšem situace notně zhoršovala, což bylo hodně nepříjemné.

dopravní značka

Když vám někdo parkuje na vašem…

S expanzí naší firmy jsem postupně už nebyl jediným šéfem, ale stal jsem se podílníkem. To mě logicky těšilo úplně stejně a počítal jsem s tím, že mé parkovací místo bude neustále určené pro moje auto. Opak se stal pravdou a rázem jsem na něm viděl stát i některé solidní vraky, které patřily kdovíkomu. Stejně tak jsem začal mít problém s pravidly jízdy po našem areálu, jenž seznal také z hlediska rozšíření notných změn. Řidiči si jezdili tak, jak uznali za vhodné. Pak jsem řekl dost!

Nejprve jsem se rozhodl řešit vše svépomocí

Což byl samozřejmě špatný nápad. A není se čemu divit. Vždyť dopravní značení na samotném povrchu vozovky se velmi brzy smylo, a opět nebylo vidět, kdo kde parkuje. Stejně tak se nepovedly ani klasické značky. Nejenom, že nekorespondovaly s aktuálně platnou vyhláškou, ale postupem času začaly korodovat a nikdo je bohužel příliš nerespektoval.

Sázka na profi značení se vyplatila

Nakonec jsem se po konzultaci s kolegou rozhodl oslovit profesionální firmu. On mi tvrdil, že stačí pouze ve vyhledávači zadat heslo dopravní značení Praha. Objevila se firma TOPZNAK působící na tuzemském trhu již řádku let. Právě u ní jsme si vybrali potřebné značky a parkovací sloupky. Specialisté nám veškeré značení namontovali a nyní už máme ve firmě z hlediska parkování a plynulosti jízdy naprostý pořádek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *