Máte malý byt? Pořiďte si nábytek, který šetří místo.

Postel 140x200 čalouněná - úložný prostor - Mila

Nábytek vám nemusí v prostoru zabírat mnoho místa. Zkuste kreativní designové nápady, které vám drahocenné místo ušetří i ve vašem bytě.

Bytoví designéři nás často ohromí nábytkem, který nás dokáže pořádně překvapit svým vzhledem a funkčností. Pokud bydlíte v omezeném prostoru, mnoho nábytkových vychytávek vás zachrání. Promyšleně zkonstruovaný nábytek poskytuje hned několik funkcí v jednom. Maličký detail, který přidá úložný prostor navíc, nebo vytvoří dodatečnou plochu na práci, je darem do malého prostoru.

Sklápění a zasouvání

Některý nábytek po použití zmizí zasunutím nebo sklopením, jako třeba postel. Na spodní straně po sklopení můžete mít vyklápěcí pracovní desku stolu, nebo svou postel několika snadnými tahy proměnit na pohodlnou pohovku. Postel může zmizet i ve vestavěné skříni. Můžete si je nechat vyrobit na zakázku, prodávají se i v prodejně. Chtějte mechanismus, který je dostatečně tichý a vyklápění či sklápění, které nesmí být překážkou.

Stohování

Stohovatelný nábytek výborně funguje u židlí a příručních stolků. V poslední době však existují mnohé inovativní způsoby jak stohovat prakticky jakýkoliv kousek nábytku v domácnosti. Ve stolku třeba naleznete zabudované, pohodlné židle nebo taburety.

Zavěšování

Menší a lehčí kusy nábytku, ale i mnoho dalších věcí, které potřebujete v domácnosti skladovat, můžete snadno zavěsit. Židle zavěšené na stěně lze využít současně jako poličky a odkládací prostory. Viset může nářadí i různé pomůcky. Fantazii se meze nekladou.

Modulární nábytek

Nábytek, který snadno můžete koupit po kusech a jednotlivých modulech, může být skvělým řešením i pro váš obytný prostor a pro vaši peněženku. Nakupovat můžete i postupně a jednotlivé díly nábytkové sestavy pak lze přesouvat podle své aktuální potřeby. Jsou rozměrově designované právě do menších prostorů a vždy se dá najít kousek, který se přesně hodí právě vám.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient