Zajímavé novinky v oblasti potravin

Máte rádi neobvyklé kombinace chutí a nebojíte se revolučních přístupů k jídlu? Podívejte se na naše novinky. Možná se vám bude hodit třeba jídlo jako stvořené na cesty.

Na výlet si můžete přidat do batohu kromě větrovky a vody i něco k snědku. Pro rychlé dodání energie v úsporném balení poslouží moderní produkty. Potraviny mohou být speciálně usušené a ošetřené tak, že zabalené vydrží až 3 roky. Díky pokročilé technologii si vystačíte s práškem a šejkrem, ve kterém si namícháte hotovou proteinovou bombu. V e-shopu Mojemana najdete Adventure Menu a plnohodnotné verze pokrmů v podobě hovězího guláše s bramborami, jeleního ragú s bramborovými knedlíky, masových koulí s rajskou omáčkou a rýží nebo šunku s čočkovým ragú. Koktejl představuje nutričně kompletní jídlo, má 400 kcal, 27 vitaminů i minerálů a navíc vás zasytí.

Zaměřeno na hmyz

O hmyzu se mluví stále více. Představuje obrovský zdroj proteinů. Například cvrčky chované na české farmě, kteří projdou zchlazením, zmrazením, usušením, upražením a rozemletím na mouku se nakonec přidají do chleba, který má v obsahu mnoho prospěšných proteinů. Chléb upečený z pšeničné mouky a mouky z drcených cvrčků nabízí dokonce Penny market. V bochníku najdete hned 200 rozdrcených cvrčků. Chuť musíte posoudit sami.

Když se stáváte veganem

Veganský sýr se dnes vyrábí z kešu oříšků a mnoha dalších ingrediencí. Název Vegmelín skrývá přírodní rostlinnou alternativu gurmánského zrajícího sýru obsahující minerály a vitaminy. Neobsahuje laktózu, lepek, sóju, palmový olej ani konzervanty. Své chuťové buňky můžete uspokojit i nemléčným, kokosovým jogurtem, ve kterém najdete probiotika, díky kterým mnohem lépe spálíte tuky a dostanete více energie. Prebiotická vláknina se nachází zejména v kvašené zelenině a právě v dužině mladého kokosu. Fermentovaný produkt z mladého kokosu s názvem Yoouguard má vysokou koncentraci probiotik a jemnou strukturu. Zkuste e-shop Wildandcoco a obchod Sklizeno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *