Co dělat s dětmi, když se venku oteplí

děti

Možná také stále přemýšlíte o tom, co dělat s dětmi, aby se nenudily, a aby to současně nezruinovalo vaši peněženku. Podívejte se na tipy jarních a letních aktivit, které vaše děti zaručeně zabaví. Současně neutratíte moc peněz.

Jaro s prvními paprsky slunce nás i s dětmi zcela přirozeně láká ven. Chceme využít každou chvilku, kdy je krásné počasí a strávit ji s rodinou. Nemusíte hned nutně jezdit na různé výlety do dalekých míst, utrácet tisíce korun za benzín, jízdné nebo vstupné. Existuje totiž mnoho rozličných činností a zajímavých aktivit, které nejsou nijak finančně náročné, a přesto si společně strávené chvíle do sytosti užijete. Které činnosti vaše děti zaručeně zabaví a přitom nezatíží váš finanční rozpočet?

Stanování a kempování v přírodě

Stanování a kempink jsou aktivity, které nemusí být nijak drahé. Zejména ve chvíli, když budete v přírodě i vařit. Vymyslete během stanování ještě další program. Děti mají rády bojovky, hledání pokladů i orientační hry s plněním úkolů. Pokud se vám podaří najít pěkné místo, budou nadšeni. Můžete vyrazit kousek za město, nebo dál do lůna nedotčené přírody.

Společné hraní her

Společně strávené chvíle děti ocení nejvíc. Není proto nic jednoduššího než si s dětmi vyjít ven někam ven, na louku nebo na hřiště a něco si společně zahrát. Můžete vzít i své známé s dalšími dětmi a hru společně naplánujte. Pak už si můžete házet třeba létajícím talířem, zahrát badminton, petang nebo kroket či házenou a užijete si spoustu legrace.

Výlet na kole

Výlet na kole, koloběžce nebo kolečkových bruslích je skvělým způsobem společného strávení volného času s dětmi. Strávíte skvělý čas společně se svou rodinou, uděláte současně také něco pro své zdraví, posílíte svaly i imunitu a protáhnete si své tělo. Cyklotras je všude velká spousta.

Kreativní tvoření

Toho, co můžete doma s dětmi tvořit je opravdu spousta. Velmi snadno a jednoduše můžete s dětmi vyrobit třeba nějakou pěknou dekoraci. Namalovat hrnek, talíř, misku, vázu nebo květináč, do kterého společně zasadíte pěknou květinu. Můžete také společně něco uvařit nebo upéct. Zabere i stříhání, lepení, vybarvování, malování, modelování z hmoty nebo výroba šperků, mýdel či svíček.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient