Co si obléknout na první rande? Otázka pro každou ženu, která je ve stresu.

Oblečení je pro ženy velmi důležité. Soustředí se jak na kvalitu, tak na jeho vzhled. U vzhledu se zaměřují převážně na to, aby dané zboží odpovídalo nejnovějším trendům. Je to pochopitelné, a to především v dnešní době. Jakmile máte pár týdnů staré oblečení, které vypadlo z módních kousků, už se vám okolní svět začíná smát. Pokud vás čeká první rande a vy marně přemýšlíte nad tím, co si obléknout, už nemusíte. S tímto vám velice rádi pomůžeme. Muži se příliš nedívají na to, zda jde o novou kolekci či nikoliv. Mnohem více je zajímá samotný vkus, který máte. Buďte krásná a sama sebou díky oblečení, které vám doslova padne.

První rande přináší zvědavost i strach

První rande je vždy tou nejtěžší zkouškou, kterou si bohužel musí projít úplně každý. Nezáleží na tom, jestli se jedná o ženu nebo muže. Nemyslete si, že druhá strana bude s výběrem oblečení hotová během několika málo minut. Muži jsou v tomto ohledu úplně stejní a v mnoha případech i daleko horší. Dále se věnujte barvám, protože ty dokážou neskutečné divy.

Jaké oblečení volit?

Vaše první schůzka bude s největší pravděpodobností probíhat buď to v lepší restauraci, kině nebo divadle. Ať už zvolí druhá strana jakékoliv prostředí, oblečte se pokud možno slušně. Nemusíte se bát toho, že by vás v kině odsuzovali. Jednoduše si řekněte, že chcete vypadat skvěle, když se jedná o vaše první rande s dotyčnou osobou. Muži si vás budou bezesporu prohlížet, a to včetně výběru vašich bot. Volte oblečení vkusné, nesnažte se na první schůzku sáhnout po oblečení, které nabídne obrovský výstřih. Nejideálnější volbou jsou šaty. Ty totiž na sebe obléknete jako jeden celek. Kromě toho nabízí široký výběr, od střihu, přes délku až po barvu. Co však na prvním rande není zakázané, je červená kombinace šatů. Tato barva váš protějšek posadí doslova na zadek.

Otázka pro každou ženu, která je ve stresu

Nemáte červené šaty? Královská modrá to jistí

V případě, že ve svém šatníku nemáte červené šaty, nemusíte být zoufalá. Druhou záchranou je královská modrá. Tato barevná kombinace dokáže uspět stejně, jako zmiňovaná předchozí červená.

Boty? K šatům jedině slušnou obuv

Na závěr je potřeba sladit k šatům své boty. Na tenisky zapomeňte. Jestliže nemáte žádný jiný druh obuvi, pak vám nezbývá nic jiného než navštívit kamennou prodejnu, která se prodejem bot zabývá. Nemyslete si, že by si tenisek váš večerní partner nevšimnul. Jak již bylo psáno v odstavci výše, váš partner si vás bude prohlížet včetně výběru bot. V konečném důsledku si na sebe můžete vzít pár módních doplňků, mezi které patří všelijaké šperky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *