Jak mít krásné nehty a neudělat si tak ostudu na pohovoru

Jak mít krásné nehty

Jestliže se chytáte na pohovor, musíte se pořádně připravit. Je nutné si zjistit vše o společnosti, do které jdete, dále pak vybrat si oblečení, boty, make-up, účes a v neposlední řadě upravit nehty. První, co se na pohovoru děje je to, že si podáte ruce. Zaměstnavatel si nevzhledných nehtů ihned povšimne, což na vás hodí špatná dojem. Nehty by neměly být okousané či s oloupaným lakem. Pokud si dáváte gelové nehty, ty nesmí být odrostlé či rovněž oloupané. Jak to udělat, aby vaše ruce včetně nehtů byly krásné? Pojďte se na to s námi podívat.

Kousání nehtů je zlozvyk

Jestliže si koušete nehty, ihned s tím přestaňte. Na ostatní to působí tak, že jste stále nervózní, což vám zrovna nemusí lichotit. Jak to udělat, abyste si přestala nehty okusovat? Kupte si průhledný lák, který je vyroben přímo k ukončení tohoto zlozvyku. Jeho chuť je velmi hořká a nebude vám chutnat. Díky tomu kousání omezíte či úplně ukončíte. Dalším tipem, jak přestat s kousáním nehtů, je pořád něco dělat. Zaměstnejte své ruce a na okusování nebude čas.

Jak mít krásné nehty a neudělat si tak ostudu na pohovoru

Kůžička je také důležitá

Pokud přestanete s kousáním nehtů, ale přejdete na kůžičku v okolí, nepomůže vám to. Okousaná kůžička okolo nehtů dělá stejný dojem jako okousané nehty. Pro uzdravení již odkousnuté kůže můžete využít hojivé krémy nebo také olejíčky s přídavkem vitamínu A.

Vaše nehty musí být čisté

Jste zvyklá si lakovat nehty? V tom případě zvolte jemné barvy, nikoliv ty pestré. Nejlepší bude, když budou vaše nehty čisté a přetřené průhledným lakem. Zvolit můžete i béžový či jinou světlou barvu.

Gelové nehty? Jedině upravené

Na pohovor si nikdy nenechávejte dělat příliš dlouhé nehty. Mohlo by to působit tak, že nejste zvyklá nic dělat, abyste si neponičila nehty. Zvolte tedy krátkou délku, zpilovanou do obloučku. Co se týče barev, platí to stejné, co u laku.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient