Jak povzbudit smyslnost a sexappeal

Říká se, že charismatický člověk se narodí, ale smyslným a přitažlivým se může stát. Pokud chcete zvýšit svůj sexappeal a být pro opačné pohlaví přitažlivější, tak věřte, že můžete! Naučte se milovat své vlastní tělo, poznejte, co se vám líbí a nebojte se vyzkoušet i něco nového.

Masáž jak první krok

Abyste zjistili, co přesně se vám líbí a na jaké podněty vaše tělo reaguje, vyzkoušejte masáž. Můžete si dopřát klasickou nebo sportovní masáž, která však slouží spíš k regeneraci svalů a jako relaxace. Pro povzbuzení sex-appealu je ideální volbou erotická masáž, která nabudí všechny vaše smysly, užijete si zaslouženou rozkoš a naplno se oddáte vzrušení. Erotická masáž vás tak může naučit, jaké máte erotogenní zóny, která místa vašeho těla jsou citlivější a kterým je tak třeba věnovat pozornost.

Milovat své tělo

Abyste se cítili sexy a působili tak i na své okolí, měli byste milovat své tělo. Zkuste jej přijmout takové, jaké je. Nebojte se jej rozmazlovat, ať už erotickou nebo třeba tantrickou masáží. Vyzkoušet můžete i lymfodrenáž, kavitaci a různé zkrášlující procedury, které vám pomohou dosáhnout vámi vytouženého vzhledu. Pokud potřebujete zhubnout, tak pro to něco udělejte a uvidíte, že každým ztraceným kilogramem se budete zase cítit o kus lépe.

Zvýšit si sebevědomí

Tantrická masáž pro páry nebo i pro jednotlivce vás krok po kroku provede tím, jak dostat do rovnováhy své psychické a fyzické tělo, pomůže vám zvýšit sebevědomí a ukáže vám, jak snáze a rychleji dosáhnout orgasmu. Tantra pracuje s dechem, se zvuky a působí na všechny smysly. Užít si můžete dotek rukou, ale také masáž peříčky a dalšími neobvyklými pomůckami.

Vědět, co vám sluší

Pokud se chcete cítit lépe, povzbudit smyslnost a podpořit svou ženskost, tak je dobré vědět, co přesně vám sluší. Ať už se jedná o styl líčení, barvu vlasů, střih nebo třeba styl vašeho oblékání. Najděte to, co vás vystihuje a snažte se vždy být sama sebou. Tak, jak se budete v daném oblečení a vzhledu cítit, tak budete působit i na své okolí.

Zůstat u přirozenosti

Vždy se snažte zůstat přirození. Nehrajte si na něco, co nejste, nesnažte se měnit kvůli někomu jinému. Nějakou dobu to vydržíte, ale nebudete šťastní a vaše pravé já se stejně po nějaké době projeví. Nebojte se zkoušet nové věci, změňte účes, vyzkoušejte nuru masáž se speciálním nuru gelem nebo vyzkoušejte třeba vegetariánství. Dělejte to, co chcete a co vás bude naplňovat. Přirozenost, spokojenost a úsměv budou to nejsilnější a nejsmyslnější zbraní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *