Jaké spodní prádlo vybírat pod světlé oblečení?

Teploty stoupají a my pomalu vyměňujeme zimní oblečení za to letní. Každý ví, že bílá barva je v létě velmi oblíbená, a proto v šatníku nesmí chybět bílé kalhoty nebo bílé šaty. Avšak – jaké vhodné spodní prádlo se pod tyto světlé oděvy hodí?

Většina žen se zcela jistě shodne, že pod bílé oblečení se nosí bílé prádlo. Myslíte, že je to tak správně? Naším cílem je, aby spodní prádlo pod oblečením nebylo vidět vůbec, bohužel, i spodní prádlo bílé barvy je vidět.

Barva vaší pleti

Spodní prádlo v tělové barvě (musí se co nejvíce přiblížit tónu vaší pokožky) se vám na postavě téměř ztratí, tudíž pod oblečením tolik nevyniká jako právě spodní prádlo bílé. Ale i když volíte ten pravý barevný odstín, kousky spodního prádla se snažte co nejvíce eliminovat. Ideální k tomuto záměru mohou být například tanga nebo francouzské kalhotky.

Prádlo, které není vidět

Už jste slyšeli o bezešvém spodním prádle? Díky absenci švů je skvělým řešením pro světlé oděvy, i ty módní kousky, které věrně kopírují vaši postavu a těsně k ní přiléhají. Aby prádlo působilo opravdu přirozeným dojmem, sáhněte po té správné velikosti. Není mnoho větších faux pas v módním světě než vidět zařezané prádlo, které demonstuje chybně zvolenou velikost spodního prádla dámy i případné drobné nedostatky vaší postavy.

Barevné spodní prádlo

Pokud se vám v šatníku žádné takové prádlo nenachází a vy zrovna potřebujete obléknout světlé kalhoty, volte barvy, které se hodí k vaší pokožce, abyste zmírnili celý kontrast. Je vaše pokožka spíše světlejšího typu? Zvolte barvy světle šedé a světle růžové. Na opálené pokožce zase méně vyniknou barvy červené a hnědé.

Volte vhodné materiály a design

Je samozřejmé, že pokud nechcete, aby prádlo bylo vidět, musíte sáhnout právě po tom jednoduchém – zapomeňte na prádlo s krajkou, ta se vytlačí ven a bude vidět – bambusové spodní prádlo je v tomto případě ideální volbou díky jeho skvělé elasticitě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *