Minimalistický styl v oblasti módy

Minimalismus nás provází doslova na každém kroku. Minimalistický styl je způsob života a své místo si získal i v módě. Co je na něm tak jedinečné?

Minimalismus vyznává rčení, že méně je někdy více. Dává přednost kvalitě před kvantitou. Minimalistický šatník je složený ze základních kousků, které lze mezi sebou perfektně kombinovat. Spousta z nás časem zjistí, že nemusí vlastnit úplně každý trendy kousek, který bude příští sezonu zapomenut. Zapomeňte na nacpané skříně k prasknutí. Pořiďte si méně, ale za to kvalitních kousků oblečení, co vám dlouho vydrží a dají se mezi sebou velmi dobře kombinovat.

Minimalismus prostě nezklame

Minimalismus vyhovuje ženám, které mají v módě extravaganci za sebou. Hledají kvalitní jistotu a klasiku. Minimalistický šatník vás nikdy nezklame a sází na jistotu. Musíte vytřídit šatník. Ponechte kousky, které často nosíte, jsou kvalitní a v dobrém stavu. Obnošené kousky vyhoďte. Stejně tak se rozlučte s tím, co jste už neměli pár let na sobě.

Zjistěte, co vám chybí

Jakmile máte protříděnou skříň, projděte oblečení, které vám v ní zbylo. Zjistěte, co vám naopak chybí. Základem šatníku jsou basic kousky. Sem patří kvalitní a jednoduchá trička, halenky a košile bez vzoru, obrázku či nápisu, nejlépe černé, šedé a bílé. Musíte mít skvěle padnoucí kalhoty či sukně, pokud je nosíte, tak i džíny, svetry, elegantní a jednoduché šaty, slavnostní šaty, kabát i lehký plášť a bundu. Při pořizování nových základních kousků se vždy zaměřte zejména na materiál a ujistěte se, že vám nově pořizované oblečení opravdu dobře padne, a že se v něm dobře i cítíte.

Minimalistický styl

Minimalistický styl v módě není vůbec nudný. Záleží jen na vás, jak s ním naložíte. V jednoduchosti tkví krása. Právě jednoduchý outfit dělá velký dojem. Můžete jej ozvláštnit výraznými doplňky a nevšedními detaily, které dodají šmrnc každému basic kousku. Zapojte do hry šperky, šátky, šály, opasky a kabelky. Dobrou volbou jsou i kvalitní sluneční brýle. Budete vždy elegantní a šik.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient