Erotický zážitek trochu jinak – tantra masáže Praha

 tantra masáž

Také jste slyšeli o tom, že tantra masáže Praha jsou spíše komunikační než erotickou záležitostí? Jinými slovy, že více času prohovoříte, než si skutečně užíváte? Je sice pravda, že k tantře nějaká ta teoretická průprava patří, ale není to tak hrozné, jak se povídá. Uvidíte.

Proč bych se měl něco učit, když jdu jenom na masáž?

„Seznámíme vás s unikátní technikou dýchání, která prohloubí vaše zážitky z tantra masáže“ – na podobnou formulku narazíte prakticky na každém erotickém webu, který se vás snaží nalákat na své služby. Na první pohled to nevypadá příliš lákavě. Vy si přece chcete hlavně užívat! Nebo ne?

Říká vám něco jméno Wim Hof? Tenhle pán údajně dokáže jen díky správnému dýchání nastartovat svou imunitu na maximum a nejenom to, umí to naučit i ostatní. A správné dýchání při tantra masáží zase vybičuje na maximum vaše smysly. Tělo se okysličí, dostaví se příval energie, pokožka se stane vnímavější, čich se zostří, mysl zbystří (psali to TADY) – to už stojí za to věnovat trochu času nějaké té přípravě!

Nácvik dýchání ano, sárong ne

Bude vám stačit deset minut, věřte mi. A později i mnohem méně. Je takovým nepsaným pravidlem, že „učitelka“ má během této doby ještě oblečený sárong, to aby vás náhodou nerušil pohled na její vnady. Maličko vás seznámí s výhodami této masáže a chvíli bude s vámi tantricky dýchat.

Ale pak jde sárong dolů, vy se položíte břichem na měkkou matraci a tantra masáž může začít. A proč ten zvláštní nadpis? Inu protože některé tantra guru se do své role vloží natolik, že upřednostní duchovní význam před tím erotickým a sárong si nechají po celou dobu. Takže až si budete objednávat svou první tantra masáž, ujistěte se, že pro vaši masérku bude platit ta první varianta. Jinak se připravíte o nejmíň polovinu zážitku.

Můj tip: profesionální erotické salóny obvykle s tímto postupem problém nemají. Oblečené zůstávají spíš privátní masérky, které si zvou klienty k sobě domů.

Vzrušující harmonie už od prvního doteku

Tantra masáž není v žádném případě nudná. Už první tzv. uvolňující fáze se nese ve skutečně svůdném duchu. Občasné letmé doteky v místě největších erotogenních zón vás příjemně naladí a uvolní (pěkný seznam jsem našel ZDE). A když pro samé vychutnávání zapomenete a správnou techniku dýchání, masérka vám to taktně připomene.

Zatímco se vonný olej vpíjí do vaší kůže, pohyby šikovných prstů začínají být skoro k nesnesení. Prim hraje rafinovaně stupňované vzrušení, žádná přímá akce. A pak přijde otočka.

Orgasmus? Ještě ne!

A je to tu zase. Masérka si doslova hraje s každým kouskem vašeho těla. Nic jí není svaté. Klidně v nestřeženém okamžiku zkušeně prohmatá varlata, aby se vzápětí jakoby nic vrátila zase k vašim ramenům. Postupně se však přece jen soustředí hlavně na intimní partie a vy už se začínáte těšit příjemné vyvrcholení.

Triky jako z Kámasútry

To však nepřijde. Tedy ne hned. Stačí jeden šikovný stisk u kořene penisu a na dalších pár minut můžete na ejakulaci zapomenout. Kolikrát to ještě přijde? Tantra masérka většinou pozná, kdy už máte dost a konečně vám dopřeje kýžené uvolnění a vskutku bouřlivý orgasmus, v němž se nastřádalo skutečně neuvěřitelné množství energie. Totální blackout, relax potěšení. Na pokračování nejspíš nedojde, ale to vůbec nevadí. Masérka se ještě na chvíli přitulí, hladí vaši rozpálenou kůži, pomazlí se. A vše zakončí už tradiční společná sprcha.

Dozvuky tantra masáže

Z vlastní zkušensoti doporučuji si po tomto zážitku tak hodinku nebo dvě nic neplánovat. Nejlepší je zalézt někam do kavárny nebo na dobré víno a vychutnat si dozvuky uplynulých chvil. Stejně nebudete myslet na nic jiného a mozkové funkce se také vrací k normálu jen pozvolna. Ideální jsou salóny, jež vás po tantra masáží pošlou ještě do sauny nebo do vířivky. To je úplný ideál.

Každopádně zapomeňte na důležité pracovní schůzky nebo pohovory. A pozor také na hodně voňavé masážní oleje. I nezasvěcený může snadno poznat, že je něco jinak a obzvláště vyvinutý čich mají v tomto ohledu ženy. Na zvídavé otázky si tak raději předem připravte pohotovou odpověď.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient