Sex jako účinná medikace

Erotické pomůcky, sexshop

O sexu toho bylo napsáno opravdu hodně. Jedná se o veskrze příjemnou aktivitu, kterou navíc můžeme prospět našemu zdraví.
Na sexu záleží hodně a kdo tvrdí opak, tak lže. Jsou na něm postavené naše vztahy a vlastně i přežití celého lidstva. Bez sexu bychom tu zkrátka nebyli.

Sex a mozek

Přemýšleli jste někdy nad tím, co se děje s naším tělem i mozkem během sexu? To byste se možná divili. Sex v našich životech hraje velmi důležitou, ne-li v mnoha ohledech hlavní roli. Vždyť jeho primárním cílem je rozmnožování, na němž závisí přežití lidstva jako takové.

Sexem ke zdraví

Sex ale také uzdravuje. Pomáhá se snižováním hmotnosti, udržuje správnou hladinu cholesterolu v krvi, posiluje svaly pánevního dna, imunitu i kosti, vyhlazuje vrásky, snižuje impotenci, zbavuje deprese, předchází infarktu a dalším onemocněním kardiovaskulárního systému, zlepšuje spánek, ostří smysly, snižuje stres a nahrazuje řadu léků. Není toho zrovna málo, že?

Zázračný orgasmus

Při orgasmu totiž dochází ke zvednutí hladiny hormonu oxytocinu a následné produkci endorfinů, jež se ukazují býti účinnými tišiteli bolestí různého druhu. Tuto léčebnou kúru navíc máte možnost podstupovat sami. Tedy bez partnera.

Orgasmus bez partnera? Proč ne

Přímo zázračným lékem na spoustu neduhů není totiž ani tak sex jako takový, ale spíše jeho výsledek, tedy kvalitní orgasmus. A ten si samozřejmě můžeme dopřávat sami. Dopomohou nám k němu moderní sofistikované erotické pomůcky. Zatímco dámám v tomto smyslu k orgasmu dopomohou několikarychlostní vibrátory, pánům dobře poslouží honítka a umělé vagíny. S jejich pomocí se v sexuální oblasti stanou maximálně soběstačnými.

Zázračné Venušiny kuličky

A už jste, milé ddámy, vyzkoušely Venušiny kuličky? Pokud ne, měly byste tento nedostatek rychle napravit. Připravujete se totiž o hodně nesmírně zajímavých prožitků. Těch si navíc můžete dopřávat kdykoliv během dne. Navštivte nejbližší sexshop a pořiďte si je. Věříme, že nebudete litovat. Především ale budete zdravé jako rybičky.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient