Chcete být sexy v šatech? Důležitý je správný výběr.

Vyrážíte s bandou na tah městem a chcete být sexy a přitažlivá? Pak jsou jasným outfitem sexy šaty a boty na podpatku. Pokud máte přitažlivou postavu, pak ji šaty ještě zvýrazní a vy budete jednoduše neodolatelná. Ale často není situace zase tak jednoduchá a je třeba si s výběrem správných šatů opravdu vyhrát.

Důležité nejsou jen sexy šaty, ale i volba správného střihu

Zapomeňte na vychrtlé modelky. Tento ideál krásy v dnešních dnech rozhodně neplatí a muži dávají přednost ženám s alespoň mírně ženskými křivkami. Pokud oblékáte sexy šaty a chcete působit přitažlivě, pak byste se tudíž měla snažit dosáhnut ženské postavy s křivkami ve tvaru přesýpacích hodin- tzn. výraznější prsa + boky a naopak štíhlý, jasně definovaný pas. Pokud takovou postavu máte, pak můžete skákat radostí, ale většina žen a dívek bude potřebovat trochu vypomoci. Nebudeme se teď bavit o cvičení, ani plastické chirurgii, protože zásadní vliv může mít i výběr správného typu šatů. Je třeba si uvědomit, že sexy šaty dělá především přitažlivá postava, ale lidské oko je možno částečně ošálit tak, abyste některé Vaše křivky zvýraznila, a jiné zase upozadila. Přiblížit se tvaru přesýpacích hodin je možné například tak, že zvýrazníte horní, nebo naopak spodní část těla (například malými rukávy, širokými ramínky, výrazným ozdobným prvkem v oblasti ramen, případně volnější nařasenou sukní, která zvýrazní Vaše boky). Pokud nemáte oproti bokům příliš štíhlý pas, nebo jste celkově velmi štíhlá, pak můžete šaty v pase stáhnout např. výraznějším páskem, který sladíte s kabelkou. Zajímavé triky, jak dosáhnout toho správného efektu najdete např. na Amodio.cz

Pozor na vhodný střih a vyhrnování šatů

Pokud chcete obléknout obtáhnuté sexy šaty, určitě si je v obchodě vyzkoušejte i tak, že se v nich kousek projdete- některé typy, které jsou velmi krátké a navíc obtáhnuté se mají tendence vyhrnovat, takže je v nich téměř nemožné tančit, nebo se jinak výrazněji pohybovat.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient