Jak se obléknout na ples – móda pro pány

Chystáte se na ples a přemýšlíte, co byste si mohli obléknout? Většinou nad oblečením přemýšlí ženy, proč by se o to ale nemohli zajímat i muži? Pánská móda je stejně důležitá, jako ta dámská. Pojďme se podívat na to, jak se obléknout na ples, abyste se líbili vaší partnerce a zároveň se cítili pohodlně.

Oblek jako základ plesu

V první řadě byste si měli pořídit kalhoty a sako. To by mělo být v tmavých barvách, protože se jedná o večerní akci. Zvolte tedy černý či tmavě modrý oblek. Nikdy by se nemělo stát, že vaše kalhoty budou mít jinou barvu než sako. Pokud již máte vybráno, nechte si jej upravit na míru, abyste se cítili opravdu pohodlně. Není přece vaším cílem, aby vás sako někde tlačilo.

Košile a kravata k sobě musí pasovat

Co se týče košile, nejjednodušší bude, když si vyberete čistě bílou košili. Můžete k ní totiž sladit jakoukoliv barvu kravaty. Pokud se rozhodnete pro barevnou košili, bude nutné, aby se kravata k dané košili hodila. Vyberte si kravatu v jiném odstínu stejné barvy a bude to dokonalé. K barevné košili si také můžete pořídit lesklou kravatu, díky které vyniknete.

móda pro pány

Čemu byste se měli vyvarovat? Vyhýbejte se košili i kravatě s šikmými pruhy. Ty využijete na obchodních schůzkách či v práci. Na ples se však nehodí. Dále si na ples neberte košili s Havajským stylem či kachničkami.

Slaďte vaše oblečení s partnerkou

Pokud na ples vyrážíte s přítelkyní, zeptejte se jí, jaké bude mít šaty a doplňky. Následně si pak můžete vzít kravatu ve stejné barvě a budete tak dokonale ladit.

Nezapomínejte na boty

Pokud se chystáte na společenskou akci, jako je ples, vybírejte vždy boty se šněrováním. Barva obuvi se odvíjí od vašeho saka. K černému či tmavému saku si vezměte černé boty. K hnědému zase hnědé. Boty mohou být lesklé, matné či pololesklé.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *