Kam vyrazit na dovolenou, pokud nemáte rádi horko?

Kam vyrazit na dovolenou

Jste na teplo velmi přecitlivělí, ale potřebovali byste konečně vypnout? Nebojte se vyrazit si někam na dovolenou. Je však zapotřebí důkladně přemýšlet nad tím, kam vyrazíte a také kdy. Je jasné, že pokud pojedete v létě do Řecka, bude to špatně. Pojďme se tedy společně podívat na několik tipů, kam byste si mohli vyrazit.

Česká republika neomrzí

Nemáte-li rádi velká horka, nebojte se zůstat v České republice. Můžete zde poznávat mnoho přírodních krás. Vyrazit můžete například na hory. Objevujte Beskydy, Jeseníky či například Krkonoše. Jistě se vám bude líbit i v Krušných horách. Pokud se budete držet v těchto oblastech, nemusíte se velkého horka bát. Hledáte ubytování? Stačí si zadat na portálu Megaubytko  “ubytování Jeseníky“, a díky snadné filtraci si jen zamluvit to co hledáte.

Vyrazte za sousedy na Slovensko

Na Slovensku lze vidět mnoho krásných míst, kde se tepla bát nemusíte. Viděli jste už například Roháčská plesa? Jedná se o místo, které se nachází v horách a jsou zde přírodní plesa. Na mnoha místech zde lze také zahlédnout zbytky sněhu, a to protože tam nedosáhnou sluneční paprsky. Naučná stezka v této oblasti je velmi příjemná, protože procházíte mezi stromy.

dovolená v české republice

Dalším místem na Slovensku, kam se můžete vidat, jsou Jánošíkovy diery. Toto místo je poměrně zábavné. Jsou zde například různé schody přes vodopády a můstky přes potoky. Dále zde můžete šplhat pomocí řetězů. Nemusíte se však ničeho obávat, není to moc fyzicky náročné.

Poslední tipy na dovolenou aneb zima je top

Prozatím jsme vám dávali tipy na léto. Ovšem pokud opravdu nemusíte vedra, vyrazte na dovolenou v zimě. Můžete jet například na lyže či snowboard do Alp. Zde vás bude čekat mnoho tras, pro různě zdatné lyžaře. Pokud máte menší děti, vyrazte do hor jen tak se sáňkami. Děti budou mít ze sněhu radost a vám nebude teplo.

Jestliže rádi poznáváte nová města, měli byste taktéž vyrazit v zimním období. Můžete si koupit poznávací zájezd například do Říma či Benátek. Nebudete tak trpět horkem, jako v létě.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient