SCHŮZE O.U. ZBRASLAVICE V RÁPOŠOVĚ JARO 2019

Vloni jsi tady mluvil starosto O .HAVLOVICI mluvil o životním prostředí o panu SVOBODOVI

že se k němu na Březinku navozil materiál který se musel odklidit! Za jímavé je na tom to

že k panu Jirkovskému se navozilo tisíce kubíků materiálu tam to nevadilo, tam se to zametlo pod koberec! TEN KDO POTRESTAL SVOBODU, PROČ TO NEŘEŠIL U JIRKOVSKÝHO

TAM MÁ ASI STRACH ŽE BY PŘIŠEL O ZAMĚSTNÁNÍ !! Pro každého máte jiný metr jak je

to možné ? Jak mi to vysvětlíš? TO JE TA PRAVICOVÁ POLITIKA KTERÁ SE TAK ČASTO

OPAKUJE VE VOLEBNÍM PROGRAMU ODS ?? S panem Jirkovským jsem vycházel velmi dobře do doby než jsme koupili pole sním sousedící. Mohl si je koupit sám a byl do dneška klid. Nechtěl dát ani 1 korunu za metr čtvereční, mohl zaplatit požadovanou cenu a bylo to

jeho. Když jsme si dali pozemek zaměřit tak vyšlo najevo že má posunutou hranici o 12m

po celé straně sním sousedící. Když geodeti předávali zaměřené hranice upozornili mě

že schází 120 metrů čtverečních. K vysvětlení se moc neměli ! Tak jsem jim to vysvětlil sám. Když jsem se vrátil z vojny a nastoupil jsem tady v Rápošově do práce tak v té době si rodina JIRKOVSKÝCH VYHLOUBILA STUDNI NA VLKOVOM POZEMKU. GEODETI, VÍTE

ONA PANÍ JIRKOVSKÁ ŘÍKALA ŽE SE S VÁMI VYROVNAJÍ. KDYŽ JSEM POMÁHAL PŘI OPLOCENÍ LESNÍHO POZEMKU, PŘIŠLA PANÍ JIRKOVSKÁ A PTALA SE MĚ JESTLI JSEM

NĚKDE VIDĚL STUDNI NA CIZÍM POZEMKU . ODPOVÍDÁM ANO STOJÍME HNED VEDLE

O VYROVNÁNÍ UŽ NEPADLO ANI SLOVO. PRO DOBROTU NA ŽEBROTU!! KDYBYCH SE CHOVAL JAKO RODINA JIRKOVSKÝCH TAK BYLI BEZ VODY!!

Obecní cestu zasázel Jirkovský lesem to ti nevadilo, omlouval jsi to tady tím že na to má dotace. Zase nehorázná lež!! I kdyby je měl tak to nemá vliv na hranice pozemku!! TĚCH LŽÍ TADY OD TEBE ZAZNĚLO UŽ MNOHO STAROSTO O. HAVLOVICI!! VE ZBRASLAVICÍCH NA O U JE TO BĚŽNÁ VĚC. LEŽ SE NAPÍŠE I DO ZÁPISU OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. PROČ JSI NEOBVINIL PANA JIRKOVSKÉHO ZA ZASÁZENÍ OBECNÍ CESTY LESEM? PATŘÍ TAKY MEZI LEPŠOLIDI ? NEBO JE TO TAKY PRAVICOVÁ POLITIKA ODS ? MŮŽEŠ MI TO VYSVĚTLIT ?? ODPOVĚĎ JSEM NEDOSTAL !!

MOJI RODINU JSI ŠIKANOVAL , OBVINIL ZA UŽÍVÁNÍ CESTY KTEROU JSME NEUŽÍVALI! PŘESTOŽE JEJÍ  UŽÍVÁNÍ BYLO LEGÁLNÍ VŠEMI VLASTNÍKY OKOLNÍCH POZEMKŮ ! DĚLALY SE TAM KOŇSKÝ ZÁVODY, SOUTĚŽE, TRÁVU SEKAL PRCHAL atd. VŽDYŤ SE CHOVÁTE JAKO KOMUNISTI !! TAKY TA TVOJE PRAVICOVÁ POLITIKA ODS ?? PTÁM SE PROČ TO OBVINĚNÍ?BEZ ODPOVĚDI STAROSTY O. HAVLOVICE !!

PANU KOBYLÁKOVI PRODÁTE ČÁST OBECNÍ CESTY JAKEJ K TOMU BYL DŮVOD?? ASI TEN ŽE NAVÁŽEL MATERIÁL ZE SVÉHO PODNIKÁNÍ NA ČERNOU SKLÁDKU!! TAKY PRAVICOVÁ POLITIKA ODS JAK O NÍ PÍŠEŠ VE VOLEBNÍM PROGRAMU ODS!! TO SAMÉ PANÍ ŠIMKOVÁ VYSTRČÍ SI STŘECHU DO CESTY A JEŠTĚ MĚ UPOZORNÍ KDO JI ZNIČÍ TAK UVIDÍ!! KOUTOVÁ S U K TOMU NEPOTŘEBUJE POVOLENÍ! ASI PROTO ŽE BYLA U POLICIE? JAK KOBYLÁK TAK ŠIMKOVÁ PLUS DALŠÍCH 5 JSOU  PODEPSÁNI POD ŽÁDOSTÍ O ZAMĚŘENÍ OBECNÍ CESTY PROČ SE NEDALA CESTA ZAMĚŘIT ?? STAROSTA O.HAVLOVIC NEODPOVĚDĚL.  V TELEVIZI SE MLUVÍ  O TĚCHTO LIDECH JAKO LEPŠO LIDI !! PRO PANÍ ZETKOVOU MÁTE TAKY JINÝ METR. OPLOTÍ SI POZEMEK BEZ POVOLENÍ  A ZAMĚŘENÍ PROČ JSTE JI TAKY NEOBVINILI .  PRODÁTE JI I OBECNÍ CESTU !! CESTA JE DNES POLOVIČNÍ TAKTO SE PODPORUJE ROZVOJ VESNICE ? ROZPRODÁVÁNÍ OBECNÍ CESTY JE VE VEŘEJNÉM ZÁJMU ??

Když jsi nechal opravit pumpu ve SKALICI TAK JSI HLÁSAL ŽE TO BYLO DRAHÝ . KDYŽ PANÍ ZETKOVÁ UKRADLA PUMPU ZE STUDÁNKY TO TI NEVADILO. TA PATŘÍ TAKY MEZI LEPŠO LIDI . ŠKODA NĚKOLIK TISÍC A TICHO PO PĚŠINĚ. ZAMETENO POD KOBEREC!! TAKY PRAVICOVÁ POLITIKA ODS. ODPOVĚDI STAROSTY O HAVLOVICE JSEM SE NEDOČKAL. JÁ JSEM SE NA KATEŘINKÁCH NADŘEL A ZA TU DŘINU  MÁM JÁ A MOJE RODINA  OD STAROSTY O .HAVLOVICE  A O. ZASTUPITELSTVA BUZERACI A ŠIKANU. NA ZASEDÁNÍ O.Z. MI MÍSTOSTAROSTA KNAP KLIDNĚ ŘEKNE ŽE MI ROZBIJE DRŽKU VŠICHNI MLČKY SOUHLASILI VČETNĚ POLICAJTA ŠAFLERA !! MÍSTOSTAROSTOVI SE NELÍBÍ ŽE POUKAZUJI NA UŽÍVÁNÍ PLYNOVÉ SVÁŘECÍ SOUPRAVY ,ELEKTROCENTRÁLY, ZNIČENÍ AUTOBUSOVÉ ČEKÁRNY NA KATEŘINKÁCH A PŘEDRAŽENÉ ZAKÁZKY !!  V RÁPOŠOVĚ NA SCHŮZI NA MĚ ZAS ŘVAL JAK UTRŽENEJ ZE ŘETĚZU !! JSEM NA TO ZVYKLEJ Z MINULÉHO REŽIMU .

Koutová S.U. má zažitý metody z minulého režimu. V pracovní době si chodí po nákupech. To se týká  i dalších zaměstnanců O.U. JAKÝ PÁN TAKOVÝ KRÁM STAROSTO. Jursík S.U. cestou do práce 7.30  si koupí něco k jídlu , v zaměstnání posnídá,když vědí že přijdu zavřou kancelář posadí se v kuchyňce a předvádí se jak to tam chodí. Z částečného pracovního úvazku jste udělali celý i když jsi tady mluvil  o nevyužití jen částečného. Pan Mazaný si při částečném pracovním úvazku vyřizoval dovoz osobních aut! TOTO JSOU TVOJE SLOVA, STAROSTO O. HAVLOVICI

LIPINA  OPLOCENÝ POZEMEK PANA RENDLA. NÁM TADY VYKLÁDÁŠ O PODCHODECH PRO ZVĚŘ, ZASE LEŽ. PATŘÍ TAKY MEZI LEPŠO LIDI ? NEBO JE TO TAKY PRAVICOVÁ POLITIKA ODS A STAROSTY O. HAVLOVICE A O.Z. K ČEMU BUDE SLOUŽIT TA VYHRABANÁ JÁMA NA TOM OPLOCENÉM POZEMKU ? BUDE TO PODCHOD PRO ZVĚŘ ??

MALÝ RÁPOŠOV. ZAPLOCENÁ CESTA, PROČ JSI TOHO PÁNA KARLA KRAUZE TAKY NEOBVINIL? PATŘÍ TAKY MEZI LEPŠO LIDI? NEBO JE TO TAKY PRAVICOVÁ POLITIKA ODS? VYSVĚTLENÍ JSEM SE NEDOČKAL !! SEDÍ KOUKÁ A NEODPOVÍDÁ .

AUTOBUSY   PRVNÍ AUTOBUS SE ŠKOLÁKY PŘIJÍŽDÍ NA NÁMĚSTÍ V 7 hod. učí se od 8 hod. A CO DĚTI Z HETLÍNA,  RÁPOŠOVA, KATEŘINEK atd. DO ŠKOLY  AUTOBUSEM V 6 hod. A UČÍ SE OD 8 hod. VŽDYŤ VY TY DĚTI TÝRÁTE . Tak je svážejte a starejte se.  Když se vnučka měla vrátit ve 13.30 hod nestíhala autobus. VŽDYŤ TENTO VÝMYSL JE DÍLO TVOJE , SOUDRUŽKY ŘEDITELKY HANOUSKOVÉ, ing. Kunty. Na odpolední do K.H. nejede nic a z odpolední taky.  Za minulého režimu  žádný  takový problém nebyl. Autobusů jezdila polovička. TAKY PRAVICOVÁ POLITIKA ODS? ROZHÁZELI JSTE MILIONY kč. A NIKOMU TO NEVADÍ, VŽDYŤ ON TO DAŇOVÝ POPLATNÍK ZAPLATÍ!! VÝROK POSLANCE ŠINDELÁŘE ŽE ZA TO MŮŽE ARIVA, TAK TAKOVOU PITOMOST JSEM OD ČLOVĚKA S TITULEM NEČEKAL. KDYBY JSTE TAKTO ROZHÁZENÉ PENÍZE RADĚJI INVESTOVALI DO VYBAVENÍ ŠKOLY.  JÁ KDYŽ JSEM SE K TOMU PŘED LETY VYJÁDŘIL TAK JSEM MĚL PODLE ing. KUNTY ZPÁTEČNICKÝ NÁZORY.

PROHRNOVÁNÍ SNĚHU  JE TO 2 ROKY JSEM TĚ ŽÁDAL ABY JSTE MI NEHRNULI SNÍH K ZAHRADĚ . JEZDÍM SI TAM PRO DŘEVO NA TOPENÍ , ŘEKL JSI ŽE TO ZAŘÍDÍŠ NESTALO SE. PANÍ ŠIMKOVÉ SE PROHRNE I PŘED GARÁŽÍ. PATŘÍ TAKY MEZI LEPŠO LIDI ? KDYŽ PROHRNOVAL  SOUDRUH BLÁHA PROHRNOVAL U SVOBODU CELÝ DVŮR NEVADILO MI TO, BYL JSEM ZTICHA. KOUPILI JSTE TRAKTOR ZA VÍCE JAK 2 MILIONY A JEDNÁTE SI DÁL. VŽDYŤ BY MÍSTOSTAROSTA KNAP PŘIŠEL O KŠEFT !!

VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ.    PROČ SE ZBYTEČNĚ BRZO ROZSVĚCÍ A DLOUHO ZHASÍNÁ. Už jsem tady o tom jednou mluvil, odpověděl jsi mi tehdy že na to máš lidi. Nic se nezměnilo peníze se rozhazují dál,  daňový poplatník to zaplatí .Taky pravicová politika ODS.

VEŘEJNÝ ROZHLAS.      Nic z toho není slyšet. Když si dám něco udělat tak si zkontroluji jestli plní svoji funkci. NEBO PLATÍŠ I ZA ŠPATNĚ ODVEDENOU PRÁCI JAKO PANU ŠKVORNIČKOVI V OBECNÍCH LESÍCH??

K PRACOVNÍ MORÁLCE NA OU.  POKAŽDÉ KDYŽ PŘIJDU PLNÁ KOTELNA  POHODIČKA . NA PRÁCI NA HŘBITOVĚ SI STAROSTA JEDNÁ . VYSVĚTLENÍ STAROSTY O. HAVLOVICE. NA ODSTRANĚNÍ NĚKOLIKA TŮJÍ MUSÍ NASTOUPIT ODBORNÁ FIRMA PANA KOBYLÁKA.

KATEŘINKY   ŽÁDAL JSEM STAROSTU O. HAVLOVICE ABY NECHAL POSEKAT TRÁVU PODÉL SILNICE A ODSTRANIT TRNÍ KTERÉ ZASAHUJE AŽ DO SILNICE NESTALO SE VYMLOUVÁ SE NA SILNIČÁŘE. NEVÍM CO S TÍM MAJÍ SILNIČÁŘI SPOLEČNÉHO JE TO V UZAVŘENÉ OSADĚ. ODPOVĚDNOST NESE OU – STAROSTA OBCE O. HAVLOVIC !!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient