I v podnikání se lepí smůla na paty. Jak probíhá pronájem nákladní techniky?

půjčovna návěsů

V podnikatelském světě občas nastanou také tíživé situace, ze kterých se opravdu těžko dostává. Představte si, že máte domluvenou nějakou zakázku, ale selže vám technika. V takovém případě je však nezbytné zachovat chladnou hlavu, protože každý problém má své řešení. Podělím se s vámi o to, jak se mi v poslední době lepila smůla na paty.

Podnikám ve stavebním průmyslu, přičemž momentálně realizujeme hned několik projektů. Potřebujeme ke každodennímu fungování sklápěče a další nákladní techniku. Bohužel, v jeden okamžik se nám pokazily hned dva sklápěče, ovšem neměli jsme dostatek volných finančních prostředků na okamžité pořízení nových a zároveň nám automechanik řekl, že oprava potrvá zhruba týden až dva týdny.

Pronájem nákladní techniky nám vytrhl trn z paty

Začal jsem tedy brouzdat po internetu, zda existuje někdo, kdo nabízí pronájem nákladní techniky. Našel jsem hned několik firem zaměřujících se na danou oblast, ale ne všechny měly dobré recenze. Protože si potrpím na kvalitě služeb, chtěl jsem oslovit takovou firmu, na kterou se vskutku můžu spolehnout. Nejlépe z toho všeho vyšla specializovaná půjčovna FINANCIAL SYSTEM, která se orientuje výhradně na nákladní a užitková vozidla včetně přívěsové a návěsové techniky.

Už vím, co dělat, když se zase něco takového stane

Snažím se neustále rozšiřovat svou působnost. Rozhodl jsem se také exportovat stavební materiál do zahraničí. K tomu zase potřebuji kamiony s návěsy, ale bál jsem se toho, co budu dělat, když se pokazí na cestách návěs. Naštěstí FINANCIAL SYSTEM má ve své nabídce i pronájem návěsů, a to jak kontejnerových, tak i sklápěcích či s posuvnou podlahou. Produktové portfolio půjčovny je vskutku široké a cenová politika mně také maximálně vyhovovala.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient