Jak rychle zhubnout a nepřijít o energii

hubnutí

Známe to asi všichni. Za pár dnů máme jít na důležitou společenskou akci a chceme být krásné a svůdné. Co nám v časovém presu pomůže vytvarovat siluetu a dodat tváři jas? Čtěte dál.

Kilogram našeho tuku se dá přepočítat na 7 500 kcal. Pokud chcete sundat kilo ta týden, je třeba denně přijmout o 500 kcal méně, nebo je navíc spálit. Vaše fyzická aktivita znamená alespoň hodinu denně běhat, nebo je třeba jíst o 25 % méně jídla.

Jak na jídelníček

Pokud omezíte sacharidy na minimum, odplavíte vodu z těla. Klidně to mohou být i 3 kg za týden. Jenže se vám zpomalí metabolismus, budete bez energie a pak vás čeká jojo efekt. Dobré je omezit bílé pečivo a přílohy. Vsaďte na kvalitní sacharidy v neslazených cereáliích, celozrnné pečivo a těstoviny či knackebroty. Pak je třeba zařadit více bílkovin a hodně zeleniny, hlavně listové. Omezení cukru znamená ploché břicho, méně vrásek, lepší imunitu i zdraví. Pozor na ovoce, které obsahuje velké množství cukru. Vaše strava musí být zásaditá.

Náš typ? Vynechejte alkohol!

Pokud si dáváte několikrát týdně dvojku vína nebo drink, alkohol vyřaďte z jídelníčku. Alkohol má hodně cukru a kalorií, zastavuje spalování a přispívá k zadržování vody v těle.

Jak na pohyb

Během rychlého hubnutí platí, že méně je více. Místo vysoce intenzivního cvičení zvolte delší a méně náročnou formu pohybu, jako je hodina rychlé chůze alespoň 3x týdně. Náročné cvičení organismus vyčerpá, tělo si neodpočine a nezregeneruje se. Jede na dluh a hubnutí se zastaví. Choďte více pěšky a po schodech místo výtahu. Přirozený pohyb během dne je nejúčinnější.

Jak nezadržovat vodu

Přebytečné vody vás zbaví dostatečný pitný režim v podobě neperlivé vody. Z těla tak vyplavíte spoustu odpadních látek, které vám jinak brání ve snižování váhy a tělo nebude mít potřebu zadržovat vodu. Detoxikaci těla pomůže kopřivový čaj a různé směsi, které nejen mírně odvodňují, ale současně podporují i produkci hormonů spalujících tuky.

Jak zrychlit metabolismus

Kvalitní bílkoviny, vláknina a zelený čaj zrychlí metabolismus. Rychlejší spalování znamená i rychlejší hubnutí. Ráno si dejte vlažnou vodu s citronem. Přes den se občas projděte po kanceláři. Nenechte metabolismus usnout.

Náš typ? Zajděte si na masáž!

Správná funkčnost lymfatického systému podporuje i hubnutí. Lymfatická masáž vás zbaví otoků nohou, celulitidy a podpoří vyplavení toxických látek. Tím podpoří i rychlejší hubnutí.

Jak na změnu životního stylu

Detoxikace těla a rychlé hubnutí vás dokonale nastartuje. Pokud chcete rychle shodit kila, po skončení diety vás čeká jojo efekt, pokud něco nezměníte. Očista těla a hubnutí je dobrý začátek a startovací meta, jak postupně změnit svůj dosavadní životní styl.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient