Podívejte se na nádherná místa ve Vietnamu

Podívejte se na nádherná místa ve Vietnamu

Už jste někdy navštívili Vietnam? Pokud ne, je na čase to zkusit. Zamiřte o prázdninách do Vietnamu místo toho, abyste jeli do známých destinací, jako je Chorvatsko či Řecko. Víte, co zde můžete vidět a jak vás taková dovolená ovlivní? Pojďte se na to podívat.

Proč jet právě do Vietnamu?

Říkáte si, že si Vietnam nemůžete dovolit? Jste na omylu. Letenky jsou sice dražší, ale co neušetříte na letenkách, ušetříte na všem ostatním. Vyžít zdě můžete doslova za pár korun. Vietnam byste měli navštívit, protože má jednu z nejlepších kuchyní v Asii. Dále pak zde můžete spatřit nádherné vodopády, hory a úžasné pláže. Na vietnamských plážích se vám rozhodně bude líbit, nenachází se zde tolik lidí, jako například v evropských státech.

Ho Či Minovo město a jeho výborné jídlo

Toto město žije jídlem. Je potřeba se v pokrmech z počátku dobře zorientovat a následně si už jenom užívat dokonalou chuť. Rozhodně se vám z tohoto místa nebude chtít odjíždět. Nejen, že je jejich jídlo velmi chutné, ale také opravdu levné.

výlet do vietnamu

Severní Vietnam a hory

V severní části Vietnamu se nachází velké množství nádherných hor. Navštivte Sapu, kde můžete vidět opravdu nádhernou přírodu a typický vesnický život ve Vietnamu. Pokud popojdete dál, narazíte také na jiné vesnice, které mají rovněž svůj typický styl života, který ještě neznáte. Uvidíte, že zdejší lidé jsou úplně jiní a zanechá to ve vás úžasný dojem. Vidět můžete i proslulá rýžová pole.

Mui Ne

Mui Ne je Vietnamské letovisko, kam vyráží spousta turistů. Můžete tu například relaxovat u bazénu. Rozhodně zde stojí za to navštívit písečné duny. Ubytovat se můžete v hotelích nebo toto místo nabízí také ubytování na pláži ve stanu. Rozhodně se jedná o velmi odpočinkové místo, kde můžete nabrat spoustu sil.

Tip pro vás

Pokud si chcete na dovolené pořádně odpočinout, navštivte Phu Quoc. Tento ostrov leží v Thajském zálivu a dostat se sem můžete z Ho Či Minova města přibližně za dvě hodiny. Vidět zde můžete překrásné pláže, pepřové plantáže nebo také perlové farmy.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient