Ženich musí vypadat dokonale, víte jak na to?

Ženich musí vypadat dokonale

Každý ženich by měl být originální. Jde o to, aby se odlišil od ostatních a každý by poznal, že je to právě on, kdo si dnes beru tu nejkrásnější nevěstu. Chcete si tedy připadat výjimečně? Odlište se. Vyberte si pohodlné a skvěle padnoucí sako, košili a luxusní doplňky. Právě díky skvělým doplňkům se můžete odlišit. Pojďme se na to tedy podívat.

Vyberte si oblek, kterému nevěsta neodolá

Oblek by měl být tradičně v tmavých barvách. Jedná se především o černou nebo tmavě modrou. Pokud se chcete odlišit, vezměte si bílý oblek, díky kterému budete vypadat opravdu jedinečně. Košile, kterou si obléká ženich, musí ladit s nevěstinými šaty. Je tedy vhodné pořídit si čistě bílou košili. Vždy si pod sako vybírejte košile s dlouhým rukávem.

Jakými doplňky se odlišit?

Nechce se vám přemýšlet nad tím, co byste si na svatbu oblékli? Vyberte si svatební set, se kterým zabodujete. Jedná se o svatební vestičku, kapesníček do kapsy saka a svatební regatu. Vestička je bíla a nejčastěji je prošitá stříbrnou nití. Kapesníček a regata neboli anglická kravata jsou ve stejné barvě. Tyto sety lze sehnat i v krémové barvě se třpytivým prošitím. Díky regatě se skvěle odlišíte, protože se jedná o nejslavnostnější druh kravaty, který na svatbě nikdo jiný mít nebude.

Ženich musí vypadat dokonale, víte jak na to

Manžetové knoflíčky rovněž můžou podtrhnout váš vzhled. Slaďte je tedy s jinými doplňky, jako se sponou opasku či hodinkami.

Záleží na šatech nevěsty

Košili, kravatu či svatební vestičku slaďte s šaty či doplňky nevěsty. Jen díky tomu budete vypadat jako dokonalý pár. V žádném případě není vhodné, aby se ženich sladil se svatební výzdobou. To by měl dělat váš svědek. Nechte to tedy na něm a vy se věnujte čistě nevěstě.

Nezapomeňte vhodnou obuv

Boty se na svatbu hodí černé. Pokud se chcete cítit výjimečně, vyberte je v lesklé barvě. Nezapomeňte k vaší obuvi sladit opasek.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient